Ce gest extrem face Rooney pentru a fi iertat de soție

coleen_rooney_2.png

foto
Coleen și Rooney sunt căsătoriți de 10 ani și au trei copii
Foto:Arhivă personală

Wayne Rooney (31 ani) plănuiește să facă un gest impresionant, care va rămâne veșnic marcat pe propria piele, pentru a-i demonstra soției sale, Coleen, sentimentele pe care i le poartă. Se zvonește că fostul jucător al echipei Manchester United dorește să își acopere unul dintre antebrațe cu un tatuaj gigantic, cu portretul soției și al copiilor, pentru a-i demonstra acesteia devotamentul pe care îl are față de familie.

Decizia de a-și face acest tatuaj a venit la scurt timp după ce Rooney a fost arestat de poliție conducând, sub influența băuturilor alcoolice, mașina unei femei pe nume Laura Simpson. El petrecuse în seara zilei de 1 septembrie într-un club, alături de Laura, și nu ezitase să îi ceară acesteia să meargă împreună acasă, în timp ce soția ,însărcinată cu cel de-al patru-lea copil, se afla în vacanță în Spania. 

fotoZoom
Wayne Rooney va deveni tată pentru a patra oară
Foto:Arhivă personală

Un prieten al soților Rooney a declarat pentru publicația britanică The Sun: „ Wayne plănuiește să îți facă un tatuaj imens cu portretul lui Coleen pentru a-i dovedi cât de mult o iubește. Vrea ca toți copiii să apară acolo și ca toată lumea să știe cât de mult înseamnă familia pentru el, mai ales că soția lui este din nou însărcinată. Este determinat să îi arate lui Coleen că toate greșelile le-a lăsat în trecutul lui și ca ea este persoana cea mai de preț pentru el”. 

Wayne deține deja un tatuaj făcut în cinstea soției sale: numele lui Coleen, alături de o cruce celtică, pe biceps. Chiar și acea dovadă, în cerneală, a fidelității fotbalistului a venit tot după ce el a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice. 

 

loading...
Loading...

Citește și