Ce familie frumoasă are Cristiano Ronaldo!

familie_cristiano_ronaldo.jpg

Cristiano Ronaldo, alături de Georgina și cei patru copii
Cristiano Ronaldo, alături de cei Georgina și cei patru copii
FOTO: Instagram

Cristiano Ronaldo se ferește de coronavirus izolându-se în larg cu familia. Când nu are antrenamente sau meciuri, el pleacă în larg cu yacht-ul, acolo unde are mult timp de poze. Astfel, fanii pot vedea aproape săptămânal cât de mult cresc copiii și ce bombă sexy a devenit iubita fotbalistului, Georgina.

La 35 de ani, Cristiano Ronaldo este aproape de finalul carierei și deja parcă face trecerea înspre perioada de după. El petrece foarte mult timp liber alături de viitoarea lui soție, Georgina Rodrigues, care e cu 9 ani mai tânără ca el, dar și împreună cu cei patru copii. Dintre aceșteia, doar micuța Alana Martina este făcută împreună cu iubita lui, restul provenind din mame surogat. Primul a fost Cristiano jr, care s-a născut la 17 iunie 2010 și care pare că îi seamănă cel mai mult tatălui. Apoi, în ordinea cronologiei, vin gemenii Mateo și Eva, care sunt născuți la 8 iulie 2017. Mezina familiei este Alana Martina, născută tot în 2017, dar pe 12 noiembrie.

nume_familie_ronaldo.jpg

Familia luii Cristiano Ronaldo
Familia luii Cristiano Ronaldo
FOTO: Instagram

Chiar dacă doar ultima e fetița ei biologică, Georgina este o mamă perfectă și pentru ceilalți trei. Practic, nu face diferențe între ei, astfel încât se poate spune că familia lui Cristiano Ronaldo este una mare și foarte frumoasă. Dar, se pare, mai este loc de câțiva copii, căci așa cum a răspuns portughezul acum ceva timp, visează să aibă 7 copii.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1