Ce a făcut fotbalistul Gabi Enache, după ce soţia a apărut plângând la tv spunând că o înşală

Ultima actualizare:

    Cei doi au o fetiţă împreună de aproape doi anişori foto: arhiva personală
Cei doi au o fetiţă împreună de aproape doi anişori foto: arhiva personală

Stelistul Gabriel Enache se află într-un scandal uriaş cu soţia lui, Mădălina, după ce aceasta a aflat că fotbalistul o înşaîă cu o altă femeie, de luni bune. Mai mult de atât, Gabi Enache nici nu se mai sfieşte să calce pragul presupusei amante, deşi acasă îl aşteaptă nevasta şi o fetiţă de un an şi jumătate.

Un nou scandal a izbucnit în showbiz. Fotbalistul Gabriel Enache a fost surprins de paparazzi, cum, imediat după cantonamentul din Antalya, în loc să meargă acasă, la soţie şi la copil, a mers direct la locuinţa celei de-a doua femei din viaţa lui, pe nume Lena.

Soţia lui a văzut imaginile cu Gabi Enache, difuzate de emisiunea ''Wowbiz'', luni seară (23 ianuarie), în timp ce mergea la amantă încărcat cu cadouri. Femeia nu s-a putut stăpâni şi a răbufnit: "Toţi plătim pentru greşelile pe care le facem. Mereu am sperat că se va schimba, dar se pare ca nu s-a întâmplat. Cel mai rău îmi pare de fetiţă, pentru ca o iubesc şi nu aş fi vrut să fie târâtă prin aşa ceva. Eu nu mai ştiu când am primit ultima oara ceva (n.r.cadouri). Nici măcar de Crăciun. De Sărbători mi-a spus că pleacă cu băieţii şi s-a întors abia a doua zi. A plecat, nu a pus nimic sub brad la noi", a mărturisit Mădălina Enache, la Kanal D.

Femeia a izbucnit în plâns când a aflat că e înşelată
Femeia a izbucnit în plâns când a aflat că e înşelată

De asemenea, Mădălina a povestit că soţul ei e tot mai indiferent cu ea de mai bine de o lună şi are de gând să divorţeze.

''Am văzut că lumea m-a descris ca pe o "mică teroristă". Eu am vorbit cu avocaţii. Cred că un om când îşi doreşte să divorţeze nu poţi să îi faci ceva. Până la urmă găseşte o varianta să şi divorţeze. Am văzut că este invocat şi copilul, eu nu vreau să o lipsesc pe fetiţa mea de tatăl ei, însă din imaginile pe care mi le-aţi arătat se vede cam cât de mult ţine, de fapt, la copilul lui. El are o meserie solicitantă, este mult timp plecat, au fost momente în care şi-a petrecut mult timp cu noi, doar că în ultima perioada lucrurile au luat-o razna. Nu a venit niciodată să îmi spună lucrul asta. În ultima noastră discuţie mai aprinsă mi-a spus: "Ce mai aştept?". Nu ştiu ce mai aşteaptă. Eu am un copil de crescut şi asta este tot ce contează pentru mine. Dacă l-aş vedea acum, nu ştiu dacă i-aş spune ceva. În ultimul timp, când sunt tristă sau nervoasă, prefer să nu vorbesc, prefer sa mă retrag. Cu siguranţă o să urmeze un divorţ. Nu aş vrea să apară la televizor şi mi-aş dori că toţi cei care nu ne cunosc să nu îşi mai dea cu părerea. El şi-a dorit să fie aşa, el a venit cu o declaraţie foarte urâtă la adresa mea, el a vrut să fie victima, dar datorită imaginilor pe care mi le-aţi arătat se pare că nu el este victima. Am fost oarecum ameninţată, în legătură cu fetiţa. Eu sper să nu aibă cum să îmi ia fetiţă, mai ales că el îşi petrece foarte puţin timp cu ea", a mai declarat femeia, la Wowbiz.

După ce imaginile cu fotbalistul au fost făcute publice, bărbatul nu a mai trecut pe acasă, şi se pare că nu are nicio remuşcare în a-şi vedea soţia plângând pe la tv.

Contactat telefonic de reporterii Wowbiz, fotbalistul a avut o reacţie inedită despre tot scandalul iscat.

"Nu mai discut despre penibilităţile astea. Nu vreau să discut despre aşa ceva. Sunt oripilat de ceea ce am văzut şi sunt scârbit. Nu mai contează, nu vreau să mai discut despre aşa ceva. Trebuie să mă concentrez doar pe carieră", a spus Gabi Enache.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net