Ce facem cu pacientul Alibec?

Ultima actualizare:

    Denis AlibecFoto: Sportpictures.eu
Denis AlibecFoto: Sportpictures.eu

Patronul FCSB-ului i-a cerut scuze lui Harlem Gnohere şi i-a spus că va trebui să ia loc pe bancă la partida cu israelienii pentru că el are nişte afaceri de făcut cu Alibec. Denis s-a plimbat însă pe teren timp de 70 de minute în care nu i-a ieşit nimic şi în loc să iasă din criză s-a afundat şi mai tare. Bani vor veni, dar datorită calificării în şaisprezecimi, nu pe plângăciosul Alibec, care e caz de psiholog.

Atacantul venit de la Astra Giurgiu nu era pregătit nici fizic, nici psihic să joace din nou cu presiune pentru roş-albaştrii, dar scouterii din străinătate au venit să-l vadă şi Gigi Becali trebuia să li-l arate! Astfel, patronul a dictat ca Alibec să fie repede împăiat şi aruncat în teren pentru a se scoate singur din rahat şi, eventual, a băga în buzunarele patronului cele 10 milioane la care visează obsesiv. Nu i-a ieşit însă chiar deloc şi a fost la un pas să pună în pericol chiar rezultatul din Liga Europa! Cu el pe teren, ocaziile au fost rare, iar punctul calificării l-au salvat Budescu şi Florinel Coman. În minutul 70, prezenţa lui Alibec pe teren nu se mai justifica, iar Dică l-a înlocuit cu Gnohere pentru a nu-l expune şi mai mult, în condiţiile în care spectatorii începuseră deja să-l apostrofeze. Audienţa aştepta din nou şuturi în baxurile cu apă plată sau pumni în uşile de la vestiare, dar a avut parte de altceva! Alibec s-a aşezat înfrânt pe banca de rezerve, şi-a pus tricoul pe faţă şi a izbucnit într-un plâns copilăresc şi nevinovat de sărea cămaşa de pe el.

Florinel Coman a marcat golul calificării

Acest lucru i-a bucurat pe oficialii FCSB-ului, care au tradus reacţia atacantului drept una de recunoaştere a vinei şi aşteaptă acum şi rezolvarea ei. E posibil să fie aşa, dar se pare că Alibec are probleme ceva mai delicate şi n-ar fi rău să consulte şi un specialist, în cazul în care nu a făcut-o deja. Nu că ne-ar părea rău de o eventuală investiţie ratată de Gigi Becali, dar Alibec chiar este un fotbalist talentat şi ar fi păcat să nu se facă tot posibilul pentru salvarea lui. ”Ce lacrimi? În meci n-a contat. Eşti apostrofat dacă mingea e la tine pe 16 metri şi o dai la adversar, ce să faci? Am fost la echipă şi am vorbit cu el. E supărat, nu am ce să îi reproșez. Nu a putut. Ce poți să îi spui unui jucător când nu poate? Îi reproșez când e obraznic. Dacă nu joci, suporterii huiduie, ce să faci? Când plângi pentru nereuşite, înseamnă că a înţeles unde e buba”, a declarat Gigi Becali la o zi după egalul cu Beer Sheva, care a dus-o pe FCSB în primăvara europeană.

Fiecare jucător ia 5.000 de euro la victorie

Calificarea în fazele eliminatorii ale Ligii Europa, probabil de pe primul loc, îi garantează FCSB-ului cel puţin 13 milioane de euro, iar Gigi Becali a anunţat că o parte vor merge şi către Budescu şi compania. „E foarte important coeficientul. Suntem şi peste AC Milan. Probabil vom fi capi de serie în şaisprezecimi. Acum o să jucăm mai relaxaţi. Le-am spus că prima lor e de 5.000 de euro la victorie, adică au deja garantaţi 15.000 de euro. În plus, vor avea şi o primă de calificare, la care o să mă gândesc cât e”, a declarat patronul FCSB-ului.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net