Ce dramă! România - Muntenegru, 1-1. Stanciu a ratat un penalty în minutul 90+6

Ultima actualizare:
După vopsirea gazonului, cei de la FRF au găsit altă păcăleală pentru a coafa gazonul: peticirea cu iarbă cosită
După vopsirea gazonului, cei de la FRF au găsit altă păcăleală pentru a coafa gazonul: peticirea cu iarbă cosită

Tricolorii încep în această seară campania de calificare la Mondialul din Rusia, 2018, iar aşteptările de Christoph Daum şi băieţii lui sunt foarte mari. Neamţul ne-a promis schimbări şi, deocamdată, le avem din plin, cel puţin în ceea ce priveşte alcătuirea echipei. Să sperăm că şi rezultatele vor fi mai bune!

UPDATE / Minutul 90+6. Nu mai e timp și nici energie pentru nimic. Final de meci. 1-1.

UPDATE / Minutul 90+5. Norocul nu ne lasă, dar noi îi mai dăm o dată cu piciorul. Stanciu trage peste poartă din lovitura de la 11 metri obținută de Keșeru și ratăm victoria ca nișe proști.Vedeta lui Anderlecht a demonstrat că n-are psihic tare. Din păcate, Bogdan Stancu, executantul nostru numărul 1, abia fusese schimbat și a trebuit să bată altcineva. Săpunaru își asumase responsabilitatea, dar a cedat în favoarea fostului stelist.

UPDATE / Minutul 90. Intră și Keșeru, dar pare prea târziu. N-am reușit să ne securizăm avantajul obținut atât de greu, abia pe final.

UPDATE / Minutul 87. Gol Muntenegru. Jovetic egalează cu o lovitură de cap după o lovitură liberă de la mare distanță. Am condus două minute.

UPDATE / Minutul 85. Goooooooool România. Exact când trebuia. Stanciu pătrunde în careu, îi pasează în spate lui Adi Popa, iar fostul său coleg de la Steaua înscrie nemarcat din centrul careului.

UPDATE / Minutul 84. Timpul trece și, din păcate, nu doar că nu înscriem, dar nu ne mai apropiem periculos de poarta adversă. Jocul nostru e un heirupism din care cu greu poate pica golul.

UPDATE / Minutul 76. Avem 9-0 la cornere, dar doar dintr-unul am fost periculoși, datorită unei devieri pe spate a lui Moți. Stanciu le-a bătut pe toate slăbuț. Jucăm doar cu Bogdan Stancu împins după ce Torje l-a înlocuit pe Andone.

UPDATE / Minutul 62. Stanciu trage de la mae distanță, direct din lovitură liberă și portarul muntenegrean salvează greu de lângă bară. Cea mai mare ocazie  a României în a doua repriză.

UPDATE / Minutul 56. În afara unei dorințe de sacrificiu parcă ceva mai mare, nimic nou la România lui Daum. Aceleași limite la construcție și aceeași lipsă de eficiență în atac, plus o vulnerabilitate mai mare în apărare, provocată probabil și de schimbarea forțată a linie de 4 apărători, care n-au jucat niciodată în această formulă împreună.


    Pe un terengreu, România - Muntenegru e mai mult un meci de luptă. Efortul lui Hoban demonstrează astaFoto: David Muntean
Pe un terengreu, România - Muntenegru e mai mult un meci de luptă. Efortul lui Hoban demonstrează astaFoto: David Muntean

UPDATE / Minutul 48. Andone vede galben pentru o bruscare fără balon, în genul hochei, a adversarului. Muntenegreanul se tăvălește ținându-se de față și vrea roșu, dar e deja prea mult.

UPDATE / Minutul 46. A început a doua repriză. Stanciu ia o acțiune pe cont propriu, dar șutul său se duce mult peste poartă.

UPDATE / 0-0 la PAUZĂ. România a jucat puțin mai bine, dar n-a prea avut din ce să marcheze. Muntenegru a fost peste ce așteptam noi, chiar dacă a avut un singur jucător de clasă: Jovetic. Poate în a doua repriză vom fi mai eficienți. Avem nevoie de acel curaj promis de Daum.

UPDATE / Minutul 42 Moți vede galben pentru un fault care taie un contraatac al muntenegrenilor.

UPDATE / Muntenegru a mai echilibrat jocul, dar nivelul a mai scăzut. Oaspeții abuzează de centrări, dar până acum ne descurcăm bine. Meciul nu este unul spectaculos.

UPDATE / Minutul 32. Muntenegrenii au din nou ocazie bună în careului nostru, dar din fericire sunt impreciși. Jovetic seamănă panică de fiecare dată când e în posesie.

UPDATE / Minutul 31. Simic vede primul galben al partidei după un fault cinic la Andone.

UPDATE / Minutul 28. Din nou o lovitură liberă în preajma careului nostru. Prea multe astfel de oportunități pentru muntenegreni. Bine că deocamdată de la bat prost!

UPDATE / Minutul 21. Andone are și el o șansă imensă la poarta Muntenegrului, dar ca si Jovetic, ratează cadoul apărării adverse. 1-1 la ocazii imense de gol.

Pe un terengreu, România - Muntenegru e mai mult un meci de luptă. Efortul lui Hoban demonstrează asta
Pe un terengreu, România - Muntenegru e mai mult un meci de luptă. Efortul lui Hoban demonstrează asta

UPDATE / Noul căpitan, Dragoș Grigore, își conduce până acum foarte bine defensiva. Jovetic e însă de fiecare dată periculos în preajma careului nostru, iar Moți va avea o seară grea.

UPDATE / Minutul 12. România are posesia, dar Muntenegru se apără până acum destul de sigur și e tăioasă pe contraatac. Trebuie să rămânem foarte atenți!

UPDATE / Filip e nesigur în banda stângă, iar Jovetic scapă singur cu Pantilimon, dar portarul nostru salvează miraculos. Putean fi conduși încă din minutul 4.

UPDATE / Organizatorii au făcut tot posibilul ca gazonul de pe Cluj Arena să arate decent, dar el va fi totuşi foarte prost. Câţiva îngrijitori au încercat să îngraşe porcul în ajun şi au peticit terenul cu iarbă cosită din altă parte, doar ca să arate bine la TV. Efectul pentru jucători va fi însă nul.

Florin Anone s-a zbătut mult, dar fără realizări. A avut o singură mare ocazie, ratată în prima repriză. A luat un galben și a fost înlocuit de Torje în minutul 70
Florin Anone s-a zbătut mult, dar fără realizări. A avut o singură mare ocazie, ratată în prima repriză. A luat un galben și a fost înlocuit de Torje în minutul 70

Din cauze diferite, Daum i-a înlocuit pe Tătăruşanu, Măţel, Chiricheş, Prepeliţă, Popa şi Alibec, schimbând şi sistemul de joc. Astfel, Săpunaru nu va mai juca fundaş dreapta, ci închizător, locul său fiind luat de Benzar, marea speranţă de la Viitorul lui Hagi. Apoi, Moţi l-a înlocuit previzibil pe Chiricheş, iar Bicfalvi prinde şi el un loc de titular. Surprind absenţele din primul 11 ale unor jucători ca Lung, Măţel, Torje, Chipciu sau Keşeru, dar Daum crede mai mult în cei enumeraţi mai sus.

Echipa României cu Muntenegru:

uPantilimon - Benzar, Moți, D. Grigore, S. Filip - Săpunaru, Hoban - Stanciu, Bicfalvi, Stancu - Fl. Andone

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net