Ce bombe din Cupa Angliei ne aduc bani?

h_53460585.jpg

După gafele granzilor din turul 3 nu trebuie decât să ghicim cine urmează să calce pe bec azi, în turul 4. Liverpool - WBA pare totuşi un meci sigur, oaspeţii venind pe Anfield mai mult cu gândul la salvarea de la retrogradare decât la Cupă
foto: EPA

Premier League se întrerupe din nou în acest weekend pentru a face loc celei mai vechi competiţii din lume, celebra FA Cup. Cea mai veche, dar nu cea mai previzibilă, pentru că spre acest trofeu s-au strecurat tot timpul nume din eşaloanele inferioare. Şi manşa de azi nu poate face excepţie, dar miza e să le nimerim dinainte, ca să dăm lovitura.

Meciurile din Cupei Angliei se dispută într-o singură manşă, iar în caz de egalitate partida se rejoacă pe terenul celeilalte echipe. În faza precedentă, disputată chiar la începutul noului an, am avut parte de nu mai puţin de opt remize care au trimis spre rejucare, iar în cinci dintre ele au fost implicate echipe din Premier League. Leicester, West Ham United şi Chelsea sunt granzii care n-au putut trece decât după al doilea meci de Fleetwood Town, Shrewsbury şi Norwich. La X-urile primelor două am avut cote de peste 4, iar pentru egalul trupei lui Antonio Conte se putea încasa de peste 6 ori suma investită. Astfel, meciurile în care sunt implicate aceste echipe sunt şi azi susceptibile de a avea nevoie de rejucare, iar semnul egal merită speculat, mai ales că vorbim de un echilibru mult mai mare decât la turul 3. Peterborough e de aşteptat să ţină piept lui Vardy şi compania la o cotă de 4,15. Wigan nu e nici ea de aruncat la coş în duelul cu „Ciocănarii”, mai ales după ce trupa lui Moyes a avut nevoie de prelungiri cu Shrewsbury, iar Middlesbrough – Brighton e văzut X cât casa din capul locului, cu o cotă de 3.05. Dacă egalul la final vi se pare totuşi cam riscant, nu uitaţi de salvatorul PsF X, care la cote ce gravitează în jurul cifrei 2 vă oferă şi varianta remizei la pauză. Hull – Nottingham Forest, Sheffield United – Preston şi MK Dons – Coventry sunt şi ele meciuri echilibrate, la care merită încercate goluri puţine sau varianta de egaluri propusă mai sus. Cine caută cote sigure, dacă există aşa ceva, trebuie să se mulţumească pentru acest tur de FA Cup doar cu un 1,32 la Liverpool – WBA, un 1,55 la Milwall – Rochdale, un 1,43 mâine, la Chelsea – Newcastle şi un 1,30 la Cardiff – Manchester City, toate pe victoriile echipelor mai cunoscute.

*Cotele mai pot creşte până la startul jocului. Pentru a profita de pariuri unice pe piaţă la cote mărite intră pe superbet.ro la secţiunea Pariuri Speciale care se afişează în ziua meciului!

Loading...

Citește și

  • Gheorghe G., a câștigat zilele trecute 1.350.093,22 de lei (aproape 300.000 de euro), cea mai mare din istoria premiilor date de casa de pariuri Superbet în cei zece ani de activitate.

  • Pauzele competiţionale s-au încheiat aproape peste tot pe continent şi mulţi dintre pariorii Superbet salută chemarea la oaste a batavilor. Asta deoarece campionatul Olandei a oferit tot timpul garanţia că se marchează pe bandă rulantă şi media e aproape mereu de minimum 3 goluri pe meci. Şi e de aşteptat ca derby-ul primei runde din 2018 să nu facă excepţie.

  • rafael nadal

    Fotbalul este de obicei cel mai pariat sport, dar în timpul unor competiţii de anvergură, în care sunt implicaţi şi mulţi români, tenisul îi ia faţa. Spre deosebire de „sportul rege” oferă şi avantajul matematic de a avea de ales între două pronosticuri de bază, egalul nefiind posibil la fileu. Iar această simplificare e aducătoare de bani!

  • După aproape o lună în care britanicii au înşelat aşteptările pariorilor în ciuda aglomeraţiei de meciuri propuse, jucătorii încep în sfârşit să aibă ceva mai multe opţiuni. Nemţii au fost tot timpul o oază de predictibilitate într-un fotbal haotic, iar Superbet salută revenirea lor la treabă prin cote mari şi transmisiuni live.

  • Maratonul fotbalistic din insulă continuă şi la mijlocul acestei săptămâni, iar jucătorii plătiţi cu zeci de milioane de euro par inepuizabili. Chelsea şi Arsenal se află la al şaselea meci în ultimele 18 zile şi dacă Hazard, Sanchez şi compania s-au umplut de bani, de ce să nu pice ceva şi spre noi?

  • Cupa Angliei este prima competiţie intercluburi din lume, de la prima ediţie din sezonul 1871-1872 curgând 147 de ani. Acest istoric a făcut-o respectată de toţi granzii, care nu şi-au mai permis să se menajeze aşa cum se întâmplă cu duelurile din sora mai mică, Cupa Ligii. Iar goana către acest trofeu, singurul accesibil pentru multe echipe, poate fi speculată şi de pariori!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1