Ce au declarat Chipciu și Maxim, eroii meciului cu Lituania, după victoria de la Vilnius

romania.jpg

Chipciu a deschis scorul pentru Romania la Vilnius, cu Lituania
Chipciu a marcat primul gol al românilor în Lituania
FOTO: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

România a învins cu noroc, în minutul 90+3, Lituania, în deplasare, scor 2-1, în etapa a treia a Ligii Națiunilor. La finalul partidei, autorii celor două goluri, Chipciu și Maxim, au fost extrem de volubili la interviuri.

"A fost un meci greu, eram siguri că va fi foarte greu. Nu e uşor să câştigi pe un teren sintetic. Ne-a fost teamă că nu vom câştiga, dar am avut şansa de partea noastră. Îmi pare rău că nu voi juca împotriva Serbiei, dar doar pentru mine, nu cred că sunt o mare pierdere pentru echipa naţională, suntem jucători de valori senisibil egale. Dacă vom face un meci mare cu Serbia, avem şansa de a câştiga, mai ales că îi avem şi pe suporteri aproape", a spus Chipciu la Pro TV, după victoria din Lituania.

Alexandru Maxim, autorul golului victoriei, a declarat: “Sunt fericit pentru victorie, pentru cele trei puncte. Se vorbeşte foarte mult despre numărul 10, mie îmi plac provocările, îmi place să joc sub presiune, doar îmi doresc să ajut echipa naţională şi să facem o întreagă ţară fericită. Câteodată merităm criticile. Când lucrurile nu merg bine trebuie să punem capul în pământ. Nu am făcut meciul pe care ni l-am fi dorit. Nu căutăm scuze, exceptând terenul, cel mai important este că am fost concentraţi până la final. Am avut şi puţin noroc. Nu a fost chiar aşa de rău gazonul. E neobişnuit pentru că nu jucăm săptămânal, nu cred că a fost atât de greu pe cât s-a spus”, a declarat, la Pro TV, Maxim.

Cu Serbia, Maxim consideră că echipa României va trebui să joace mai bine. “Va trebui să ridicăm puţin nivelul faţă de ce am arătat azi. Sunt convins cu ajutorul suporterilor ne vom bate pentru cele trei puncte”, a mai afirmat el.

Loading...