Ce apariţie! O româncă e „stâlpul” apărării la Lazio

Ultima actualizare:

    Stefan şi Doina, la petrecerea italienilor
Stefan şi Doina, la petrecerea italienilor

O frumoasă basarabeancă de origine română s-a infiltrat de câteva săptămâni în vestiarul echipei Lazio, adversara din februarie a FCSB-ului. Doina Ţurcanu s-a afişat cu fundaşul olandez De Vrij la petrecerea de Crăciun a italienilor.

Nu mai e mult până la mult aşteptata „dublă” din 16-imile Ligii Europa dintre FCSB şi Lazio, meciuri programate la 15, respectiv 22 februarie. În timp ce formaţia noastră e deja în vacanţă, italienii joacă la foc automat, chiar şi în această perioadă festivă de Sărbători. Totuşi, pentru a marca Naşterea Domnului, lazialii s-au adunat miercuri seară într-un club din Roma, Spazio900.

A fost o petrecere de Crăciun („Cena di Natale”, în variantă italienească) la care jucătorii şi oficialii au venit însoţiţi de soţii şi iubite. Din acest punct de vedere, al partenerelor de viaţă, noutatea serii a venit de internaţionalul olandez Stefan De Vrij, un jucător cotat la aproape 30 de milioane de euro.

Fundaşul de 25 de ani s-a prezentat la eveniment cu o simpatică brunetă, aceasta fiind prima apariţie publică a celor doi îndrăgostiţi. Astfel, jurnaliştii italieni au stat cu ochii pe Doina, tânăra care i-a furat de curând inima lui Stefan. Presa din Olanda a remarcat-o la rândul ei pe frumoasa Doina Ţurcanu (26 de ani), precizând faptul că aceasta lucrează în prezent la o companie din Amsterdam ca Junior Account. Primele semne privind idila au apărut la finalul lunii noiembrie, atunci când jucătorul lui Lazio i-a dedicat partenerei sale din tribune un gol marcat în poarta Fiorentinei.


    Stefan şi Doina, într-o ipostază romantică
Stefan şi Doina, într-o ipostază romantică

Aşa cum o arată şi numele, iubita lui De Vrij are origini româneşti, ea provenind dintr-o familie din Republica Moldova. Profitând de calităţile fizice impresionante, moldoveanca a reuşit să-şi croiască un drum în lumea modei, în special în Italia, ţară în care s-a mutat în urmă cu câţiva ani. Doina Ţurcanu se face remarcată şi pe reţelele de socializare, contul ei de Instagram fiind plin de fotografii demne de coperţile unor reviste pentru bărbaţi.


    Doina Ţurcanu
Doina Ţurcanu

În postările şi comentariile sale, Doina ne arată că ştie foarte bine limba română, motiv pentru care o putem considera fără teama de a greşi o conaţională a noastră.

În vestiarul lui Lazio se vorbeşte de mult timp româneşte graţie fundaşului Ştefan Radu. La 31 de ani, fostul tricolor e unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul antrenat de Simone Inzaghi.


    Ştefan Radu
Ştefan Radu

S-a văzut acest lucru şi la petrecerea de miercuri, atunci când Fane Radu a fost sufocat de cereri de autografe din partea fanilor. Ca un adevărat lider, românul a urcat la un moment dat şi pe scenă, unde şi-a demonstrat calităţile de prezentator, cu microfonul în mână.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net