Casa lui Angel di Maria, spartă de hoți când fotbalistul juca pentru PSG

Ultima actualizare:

    Angel di Maria a trecut printr-o spaimă groaznicăFOTO: EPA
Angel di Maria a trecut printr-o spaimă groaznicăFOTO: EPA

Momente de groază trăite de jucătorii formației PSG, Angel di Maria și Marquinhos. Casele lor au fost sparte chiar în timpul meciului pierdut duminică seară de echipa lor acasă, 1-2 cu Nantes. Problema este că hoții au intrat deși familiile lor erau în locuință!

Di Maria a aflat de spargere chiar în timpul meciului, pentru că antrenorul Mauricio Pochettino a decis să-l înlocuiască în minutul 62, imediat după ce i s-a spus ce s-a întâmplat. Mai mult, Pochettino l-a însoţit la vestiare, lăsându-l pe asistent să conducă echipa pentru câteva minute. Jucătorul argentinian a plecat într-un suflet spre casă, acolo unde soția și cele două fetițe fuseseră martore ale spargerii. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, conform ultimelor informații.

Mai gravă a fost situația tatălui fundașului brazilian Marquinhos, care a fost victima unei agresuni violente la domiciliul său din Chatou. Le Parisien a dezvăluit, luni dimineaţă, că bărbatul de 52 de ani a fost sechestrat şi bătut de atacatorii săi, în locuinţa sa. În timp ce ieşea în grădină pentru a-şi hrăni câinii, victima a fost împinsă în casă de doi bărbaţi. Aceştia l-au lovit pe tatăl căpitanului lui PSG la faţă, piept şi coaste, după care l-au încuiat într-un dressing.

Din 2018, şase jucători de la Paris Saint-Germain au fost victime ale unor jafuri, uneori de mai multe ori (Marquinhos, Choupo-Moting).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net