Care este cea mai populară gamă de pariuri pe fotbal?

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

În funcție de experiență, de strategie și de dorința de câștig, pariorii pe fotbal au la dispoziție mai multe opțiuni.

În cazul în care ești începător și nu știi cum și pe ce să pariezi, îți oferim mai jos o scurtă prezentare ce cuprinde cea mai utilizată gamă de pariuri pe fotbal.

Cei care joacă deja de câtva timp, cu siguranță cunosc cele mai populare și importante opțiuni de pariuri la fotbal. Însă cei care abia își încearcă norocul, pot fi interesați să afle mai multe despre pariuri 1X2, pariuri șansă dublă, pariuri Draw No Bet, handicapurile asiatice sau handicapuri europene.

Care sunt cele mai populare tipuri de pariuri pe fotbal?

Dacă la începutul pariurilor opțiunile erau foarte simple, la ora actuală variantele de pariuri sunt mult mai numeroase, oferind atât pariorilor începători, cât și pariorilor experimentați șansa de a plasa biletele pe care le preferă.

Iată care sunt cele mai populate pariuri pe fotbal:

1. Pariuri 1X2

Acesta este primul tip de pariuri apărut și varianta la care te uiți atunci când accesezi prima oară o pagină de cote pariuri. Având în vedere ca într-un meci, o echipă câștigă și alta pierde, aceasta este și cea mai simplă metodă de a paria pe fotbal. Pentru că parierea nu presupune prea multe analize, calcule și strategie, aceasta este și varianta cea mai jucată.

2. Pariuri sau draw no bet

Prescurtat DNB, pariuri draw no bet este o variantă de pariuri cu miza pe cel car te aștepți să fie  câștigătorul unui meci. Acest joc scoate din calcul posibilitatea unui egal. În acest caz, dacă meciul se termină indecis, îți vei primi suma pariată înapoi.

3. Pariuri șansa dublă

Un pariu ce pare mai sigur decât cel cu tipul DNB este pariul cu șansă dublă.  Acest tip de pariuri acoperă cele două posibilități de câștig dintr-o partidă, oricare ar fi echipa câștigătoare. În acest caz vei câștiga dacă iese oricare dintre cele două rezultate alese.

4. Handicapuri asiatice

Această metodă de pariere reprezintă un pariu cu două rezultate posibile, la care una dintre echipe primește un handicap imaginar. Ea poate fi folosită atunci când între două echipe există o diferență de valoare foarte mare și evidentă.  Cu ajutorul acestei variante poți paria pe diferența de goluri, de cornere sau de cartonașe, beneficiind astfel de o cotă mai bună.

Cu handicapul asiatic poți paria chiar și pe outsider, dar dacă nu ești foarte sigur ca se va impune  poți opta pentru o diferență de 1, 2 sau 3 goluri. El reprezintă o opțiune foarte interesantă pentru cei ce văd un meci mai nuanțat și fac o analiză mai detaliată.

5. Handicapuri europene

Această modalitate de pariere este similară celei asiatice, oferind și ea posibilitatea de personalizare și de nuanțare, în funcție de o diferență de nivel de joc presupusă. Diferența de aici este dată de faptul că avantajul sau dezavantajul fictiv are doar valori întregi, pentru oricare dintre cele trei opțiuni posibile.

 

Ar mai fi multe de spus despre fiecare dintre aceste modalități de pariere. Pentru mai multe informații avizate accesați pagina de ponturi! Și nu uitați niciodată că evaluările pentru pariuri pe fotbal implică doar rezultate posibile, nu certitudini. Jucați la pariuri doar dacă aveți peste 18 ani.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul