Cardiff va plăti lui FC Nantes doar 6 milioane de euro pe Sala

emiliano-sala.jpg

Emiliano Sala
Emiliano Sala a murit pe 21 ianuarie
Foto: AFP
Citeste tot despre: 

FIFA a decis suma pe care trebuie să o plătească galezii de la Cardiff francezilor de la FC Nantes pentru transferul lui Emiliano Sala, jucător decedat la 21 ianuarie.

După audierea ambelor părți, forul mondial a decis că fosta formație din Premier League trebuie să plătească 6 milioane de euro din cele 17 milioane de euro pentru care se înțeleseseră cele două cluburi. Suma nu este întâmplătoare, ci reprezintă prima tranșă stipulată în contractual de transfer.

Emiliano Sala a decedat la 21 ianuarie, după ce avionul de dimensiuni mici cu care se deplasa la Cardiff s-a prăbuşit în Canalul Mânecii. În accident a murit şi pilotul David Ibbotson. Fotbalistul argentinian avea 28 de ani și era golgheterul formației FC Nantes. Deocamdată nu s-a stabilit cauza prăbușirii avionului, dar se pare că pilotul și-ar fi pierdut conștiența din cauza intrării în aeronavă a monoxidului de cardon. Acest lucru a fost relevant după ce testul toxicologic al corpului fostului jucător a arătat că acesta inhalase mari cantităţi de monoxid de carbon înainte de prăbuşire.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1