Căpitanul lui Watford nu se prezintă la antrenamente de teama coronavirusului

Ultima actualizare:

    Deeney a marcat un gol în singura înfrângere a lui Liverpool în acest campionat, 0-3 cu WatfordFoto: Guliver/ GettyImages
Deeney a marcat un gol în singura înfrângere a lui Liverpool în acest campionat, 0-3 cu WatfordFoto: Guliver/ GettyImages

În această perioadă pare că toată lumea – jucători, antrenori, suporteri – dorește reluarea campionatelor întrerupte de pandemie. Ei bine, există și fotbaliști care spun că nu se vor prezenta la antrenament.

Cel mai vocal dintre sportivii profesioniști care refuză reluarea pregătirii este Troy Deeney, căpitanul formației Watford, din prima ligă engleză de fotbal. În vârstă de 32 de ani, acesta a declarat la o emisiune transmisă pe Youtube că nu se va prezenta deocamdată la pregătire: ”Trebuia să ne întoarcem la antrenamente săptămâna aceasta. Eu le-am spus că nu merg”, a afirmat el. Deeney a participat online la o întâlnire cu conducătorii clubului și le-a spus că se teme să nu se îmbolnăvească. ”Pentru cei de culoare, asiatici sau de etnie mixtă există pericol de infectare de două ori mai mare, de aceea am vrut să știu dacă se fac teste suplimentare. Nu am voie să mă tund până la mijlocul lunii iulie, dar am voie să merg pe un teren cu 19 oameni și să sărim toți la cap după o minge? Nu îmi dar seama cum funcționează asta. Nimeni nu a știut cum să-mi răspundă la asta. Dacă nu aveți toate informațiile, de ce ar trebui să mă expun acestui risc?”, s-a întrebat fotbalistul.

Deeney spune că se teme nu atât pentru el, cât pentru cei din familia sa, în special pentru fiul cel mic, care are doar 5 luni și are probleme respiratorii. ”E nevoie de o singură persoană infectată să dea virusul. Nu vreau să îl duc acasă – fiul meu are 5 luni și probleme de respirație. Nu vreau să ajung acasă și să-l pun în pericol”, a mai spus jucătorul în vârstă de 32 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net