Cannavaro a donat măști spitalului din Napoli

cannavaro-gettyimages-921961976.jpg

Fabio Cannavaro a făcut o donație pentru un spital din Napoli
Fabio Cannavaro a făcut o donație pentru un spital din Napoli
Foto: Guliver / GettyImages

Tot mai mulți jucători profesioniști de fotbal din lumea întreagă fac donații în bani sau produse pentru a sprijini lupta cu noul coronavirus și persoanele afectate de pandemie.

În Italia, țara europeană cu cel mai mare număr de victime, fostul fotbalist Fabio Cannavaro a donat 30.000 de măşti spitalului Domenico Cotugno din Napoli. “Nu îmi place să vorbesc despre astfel de lucruri. Este adevărat că oameni ca mine sunt primii care ajută. Este ceva ce m-a afectat mult şi un mod de a-mi arăta apropierea de poporul meu. Nu îmi place să vorbesc despre asta, sper că donaţia va fi utilă”, a declarat cel care a fost campion mondial în 2006 și care antrenează acum pe Guangzhou Evergrande. 
Legitimat la Juventus Torino, campioana Italiei, Merih Demiral a anunţat că va oferi alimente pentru 2.000 de familii din Turcia. “Vreau să subliniez că voi dona alimente pentru ca 2000 de familii să poată rămână mai mult în locuinţe”, a notat Demiral pe Twitter. După acest anunț, o firmă de curierat a reacţionat imediat, menţionând că se oferă să transporte gratuit la familii pachetele respective.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1