Campionii s-au întors acasă pentru că afară a fost prea greu. Rusescu şi Bourceanu, re-prezentaţi la Steaua

bourceanu.jpg

Alexandru Bourceanu
Alexandru Bourceanu a fost căpitan al Stelei până la plecarea în Turcia
Arhiva Click!

Perioada de transferuri în Liga I s-a încheiat azi, iar campioana României s-a întărit cu foşti jucători.

Practic, tot ce a transferat au fost repatriaţi care nu s-au impus în străinătate. Alex Bourceanu, fostul căptan, a revenit accidentat, Raul Rusescu, fostul golgheter, a revenit cu coada între picioare de la Sevilla, iar Paul Papp încearcă să realizeze ce n-a putu la Chievo, în Italia.

"Decizia de a veni la Steaua este una sentimentală. Am trăit momente incredibile aici şi sunt fericit că m-am întors acasă. A fost cea mai bună alegere pentru mine în momentul de faţă. Sunt bucuros că fac parte din lotul echipei. Sper să obţinem rezultate, să ne îndeplinim obiectivele şi aportul meu să fie unul considerabil. Steaua e o forţă în România şi aşa va rămâne. Mă simt bine, sunt pregătit 100%", a spus "Raul" de Ghencea.

"Sunt bucuros că am venit la Steaua, că am revenit în România, pentru viaţa de aici, pentru că ştiu limba. E o decizie nostalgică. Trec printr-o perioadă complicată, urmează să mai fac câteva investigaţii. Sper să fiu destul de repede apt de joc şi să ajung măcar la 70-80 la sută din capacitatea mea de anul trecut. Experienţa la Trabzon nu a fost un succes, da nici un  insucces. Sper să mă întorc la Trabzon din postura de campion şi a unui jucător care a jucat foarte bine. Steaua m-a ajutat într-un moment în care eram în pană de soluţii", a spus şi Alexandru Bourceanu la prezentarea oficială.

Loading...

Citește și