Campionii pregătesc acasă meciul cu Steaua

Ultima actualizare:

Clujenii îşi pun mari speranţe în meciul cu Steaua. Nu atât prin prisma clasamentului, ci a orgoliului. „Un meci cu Steaua este mereu special. Ei au o echipă bună, sunt pe val, dar asta nu înseamnă că noi nu putem să-i batem", ne-a spus căpitanul din Gruia, Ricardo Cadu.

Lusitanul a salutat ideea antrenorului Eugen Trică - bun prieten al său -  care a decis să nu-i mai ţină în cantonament pe jucători înainte de derbyul cu Steaua: "Ni s-a mai întâmplat o singură dată aşa, când antrenor era Jorge Costa. Noi suntem fericiţi că Eugen a hotărât să ne lase acasă. Suntem fotbalişti profesionişti, maturi, cu capul pe umeri, o să stăm liniştiţi acasă, ne bucurăm de timpul petrecut cu cei dragi".

Căpitanul clujenilor a renunţat la latura paşnică atunci când a venit vorba strict de disputa cu Steaua: "Un singur lucru mă face fericit: că nu le-au ieşit calculele şi nu pot câştiga matematic titlul pe terenul nostru, indiferent de rezultatul de duminică. Noi ne dorim să-i batem şi avem forţa să o facem. Mi-aş dori mult să le dau un gol. Din penalty, cu capul, cu mâna, nu contează cum ...".

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net