Campioni şi la petrecere!

Ultima actualizare:

    Urmând tradiţia cluburilor  europene, jucătorii de la  CFR au mers prin oraş  cu un autobuz descoperit
Urmând tradiţia cluburilor europene, jucătorii de la CFR au mers prin oraş cu un autobuz descoperit

Doi ani au aşteptat ceferiştii să se mai bucure de cucerirea unui nou titlu de campioni. După meciul cu Steaua, terminat 1-1, s-a pornit fiesta pe stadionul din Gruia. Jucătorilor li s-au dat medaliile, tricourile de campioni şi cupa, totul în prezenţa a peste 20.000 de fani.

După obişnuitele discursuri, a urmat un impresionant foc de artificii dar şi un moment inedit de karaoke, cu căpitanul Ricardo Cadu şi Modou Sougou în rolurile unor veritabili MC.

Şampania şi artificiile  nu au lipsit de la fiestă

simeon stalpnicul png

Cei din conducere le-au pregătit un autocar fără acoperiş, după modelul echipelor campioane din Vest. Rând pe rând, jucătorii au urcat, în uralele fanilor care se adunaseră în curtea interioară a stadionului.

Şi au pornit spre centrul oraşului, escortaţi de galerie. Tonul la fiestă l-a dat brazilianul Bastos, care a început să cânte şi să danseze melodia făcută celebră de Neymar. Restul coechipierilor l-au imitat imediat, spre deliciul fanilor.

Jucătorii au dat frâu liber bucuriei

simeon stalpnicul png

La stadion, fotbaliştii au fost aşteptaţi de familii şi toată lumea a pornit spre a treia destinaţie a serii: restaurantul La Liga. Acolo, au fost aşteptaţi cu şampanie şi un tort imens.

Patronul Arpad Paszkany şi iubita lui, Ana Maria Feher, au sosit printre primii. S-au aşezat la o masă discretă, alături de prieteni apropiaţi. Jucătorii lui Andone, venit la chef cu soţia şi fiul, Mihnea, s-au răspândit la mesele din local. Majoritatea fetelor au purtat tricourile „jumătăţilor" lor.

Patronul Paszkany a venit cu copiii la ceremonie

simeon stalpnicul png

Lusitanii din lotul celor de la CFR au stat mult timp de vorbă şi au ciocnit pahare cu şampanie cu un grup de suporteri portughezi, veniţi special la Cluj pentru a trăi alaturi de conaţionalii lor momentele fericite de duminică seara.

Portarul Beto a fost unul dintre cei mai felicitaţi oameni ai campioanei, atât de staff-ul tehnic, cât şi de coechipieri, el urmând să joace la European, pentru Portugalia. De altfel, portarul a fost foarte emoţionat când şi-a luat la revedere de la colegi, împrumutul său de la Porto expirând.

Fanii i-au aşteptat pe campioni în centrul oraşului

simeon stalpnicul png

Ca şi la stadion, sud-americanii au dat tonul distracţiei, dar tot ei au şi "spart petrecerea", venind cu propunerea de a continua sărbătoarea la unul din cluburile din oraş. Şi au rămas până spre 4 dimineaţa, când oboseala şi-a spus cuvântul. În discotecă, fotbaliştii au băut şampanie bună şi au dansat în jurul mesei pe care au ocupat-o, fără a ieşi in evidenţă.

Un tort a fost făcut special pentru petrecerea de la restaurant

simeon stalpnicul png

Fanii lui «U», mulţumiţi că CFR a luat titlul

Rivalitatea dintre cele două echipe ale Clujului n-a mai existat pentru mulţi dintre iubitorii fotbalului ardelean. Mulţi fani ai Universităţii Cluj şi-au arătat fericit că titlul a rămas la Cluj „decât să câştige echipe din Bucuresti mai bine că a luat CFR titlul. Aşa măcar poate vom avea şi noi şansa să vedem echipe puternice din Liga Campionilor", au spus fanii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net