Campionatul Greciei se reia sâmbătă

Ultima actualizare:

    Ivan Savvidis, patronul celor din Salonic, spune că nu a vrut să împuşte pe nimeni şi speră să scape de sancţiuniFoto: Click!
Ivan Savvidis, patronul celor din Salonic, spune că nu a vrut să împuşte pe nimeni şi speră să scape de sancţiuniFoto: Click!

Campionatul Greciei, suspendat în urma deciziei ministrului Georgios Vassiliadis la 12 martie, se va relua sâmbătă, 31 martie, a anunţat liga elenă, citată de news.ro.

Miercurea trecută, Vassiliadis le-a prezentat un plan celor 16 echipe din primul eşalon, însă propunerile trebuie să fie acceptate de toate cluburile pentru a se relua campionatul. Măsurile preconizate ar include retrogradarea automată a echipelor implicate în violenţe de trei ori într-un sezon, dar şi pedepse pentru echipele ale căror conducători incită la violenţă prin declaraţiile lor. În plus, cluburile ar urma să fie responsabile în totalitate cu siguranţa la meciuri. Cluburile Olympiakos, Panathinaikos, Larissa şi Xanthi nu au acceptat propunerile.

Campionatul Greciei a fost suspendat cu efect imediat şi pe termen nelimitat, după incidentele de la meciul PAOK Salonic - AEK Atena, întrerupt înainte de fluierul final, după ce oficiali ai echipei lui Răzvan Lucescu au invadat terenul. Acest lucru s-a întâmplat după ce arbitrul Kominis a anulat pentru ofsaid golul marcat de Varela. După două ore, arbitrul şi-a schimbat decizia, a acordat victoria echipei PAOK cu 1-0 şi a încheiat meciul.

Poliţia elenă a emis un mandat de arestare pentru preşedintele clubului PAOK Salonic, Ivan Savvidis, care a intrat pe teren la meciul cu AEK Atena având o armă asupra sa. De asemenea, pe numele altor patru persoane, probabil gărzile de corp ale omului de afaceri, au fost emise mandate de arestare.

Campionatul Greciei s-a confruntat cu multe incidente în ultima vreme, implicând principalele echipe, Olympiacos, AEK şi PAOK.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net