Calificare dramatică pentru Craiova. Arbitrul, lovit cu o petardă în cap

Ultima actualizare:

    Universitatea Craiova nu a reusit sa inscrie contra celor de la Honved in timpul regulamentarFOTO: Sportpictures.eu
Universitatea Craiova nu a reusit sa inscrie contra celor de la Honved in timpul regulamentarFOTO: Sportpictures.eu

Universitatea Craiova s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Europa. Oltenii s-au impus dramatic, la capătul unui meci decis la capătul loviturilor de departajare, scor 3-1, în fața celor de la Honved Budapesta.

La finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost identic cu cel din tur, 0-0, astfel că s-a ajuns la penalty-uri, dar nu înainte ca partida să fie întreruptă 30 de minute, după ce arbitrul de centru a fost lovit cu o petardă în cap. Din fericire, oficialul nu a ajuns la spital, dar locul lui a fost luat de arbitrul de rezervă. La penalty-uri, eroul Craiovei a fost portarul Pigliacelli, care a apărat trei lovituri de la 11 m!

Arbitrul nord-irlandez Arnold Hunter a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce o petardă a explodat în apropierea lui şi un obiect, cel mai probabil o brichetă, l-a lovit în zona capului, pe finalul meciului. Partida a fost întreruptă 35 de minute.

Incidentele au izbucnit în prelungiri, în minutul 119, la scorul de 0-0, după ce Fortes (Universitatea Craiova) s-a luat la harţă cu jucătorii adverşi în careul acestora. Fotbaliştii au început să se îmbrâncească, Qaka a împins brutal un jucător de-al lui Honved, pe Batik, iar arbitrul a încercat să intervină.

Hunter s-a retras spre linia de fund a terenului, moment în care o petardă a explodat la aproximativ un metru de el, aruncată din peluza gazdelor, şi în acelaşi timp centralul a fost lovit de un obiect, conform reluărilor TV. Hunter a avut nevoie de şapte minute de ingrijiri medicale, pe teren intrând şi salvarea.

Hunter şi-a revenit, dar a fost înlocuit de arbitrul de rezervă Jamie Robert Robinson.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net