Calificare chinuită, de UEFA răsplătită

Ultima actualizare:

    Vînă a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB in victoria cu Mlada BoleslavFOTO: Sportpictures.eu
Vînă a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB in victoria cu Mlada BoleslavFOTO: Sportpictures.eu

Cu chiu, cu vai, FCSB s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa. Introdus în a doua repriză, Panțîru a marcat, în minutul 90+1, golul victoriei cu 1-0 de pe terenul cehilor de la Mlada Boleslav, dar judecând după valoarea celor două echipe niciuna nu ar fi meritat să meargă mai departe.

Bucuros pentru că și-a atins singurul obiectiv de care este interesat, adică i-au mai intrat niște bani în buzunar – prima de calificare e un milion de euro – patronul echipei, Gigi Becali, era foarte vessel după meci: ”Mă simt extraordinar de bine. Nu am avut emoţii pentru că mă gândeam că numai un mare ghinion... În plus de asta au rămas şi în zece oameni, am dat golul târziu ca să nu mai fie niciun fel de problemă. Sunt foarte bucuros că am calificat echipa în momente extraordinar de grele. Nu ai cum să nu ţii cont că ai cinci jucători titulari accidentaţi, Man, Gnohere, Pintilii, Marco, fundaşi centrali. Nu era mingea la ei. Emoţia calificării am avut-o, dar nu am avut o dublă emoţie. Dacă era un joc mai bun al Mladei, era mai mare emoţia. Dacă noi eram tot timpul numai în jumătatea lor şi mingea era numai la noi, nouă ne conveneau prelungirile. Dacă jucam aşa bine, ce rost aveau schimbări”, a declarat Becali, la ProX.

Mai mult, victoria l-a făcut să viseze chiar la lucruri imposibile: să-l numească pe Mircea Lucescu manager! ”Mircea Lucescu a plecat la Kiev, are acolo nişte propuneri, nişte nu ştiu ce. Mâine se întoarce și o să vorbesc cu el. Eu vă spun ce aş vreau eu, nici nu i-am spus lui. Eu l-aş vrea pe Mircea Lucescu un Ferguson, un manager general. I-am spus că nu pot să-mi permit să-i propun lui ceva acum, nu e normal, e jos echipa şi el e prea mare, are nume prea mare. Dacă ne calificăm în grupe pot să-i propun ceva. Uite, am cal de rasă!”, a mai spus afaceristul.

Cu banii de la UEFA în buzunar, Becali a decis că e timpul să mai aducă un jucător. Chiar dacă nu i-a spus numele, acesta este Adrian Popa, fostul triplu campion cu echipa: "Avem un milion că ne-am calificat în play-off. Imediat după calificare am luat un jucător. Dacă vin banii, vine jucătorul. Îl ştiţi pe jucător, e pe un post deficitar, atacant în dreapta, mijlocaş în dreapta, extremă dreapta”, a mai spus el. Becali a mai spus că noua achiziție va fi trecută și pe lista UEFA, astfel încât să poate evolua contra portughezilor de la Guimaraes, în play-off.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net