”Câinii” vor în play-off cu jucători liberi de contract

Ultima actualizare:

    Vasile Miriuţă
Vasile Miriuţă

Antrenorul Miriuță susține că roș-albii vor fi printre echipele ce se vor bate la titlu, condiția fiind să transfere cinci fotbaliști, toți gratis.

Dinamo a încheiat anul în play-out după remiza cu Poli Timișoara, 0-0. Vasile Miriuță a fost aproape de a fi demis, însă va sta tot sezonul regulat, adică până la începutul anului viitor. El a cerut întărirea lotului, iar șefii îi vor aduce ”repatriați” pentru îndeplinirea obiectivului.

”Avem moral bun, urmează o perioadă de pauză, în care ne vom pregăti așa cum trebuie. E nevoie de întăriri, i-am prezentat patronului o listă cu cinci jucători, toţi din Liga 1. Dacă îi va aduce, eu sunt sigur că ne calificăm în play-off”, a spus antrenorul dinamovist după partida de la Timișoara, 0-0. Concret, țintele lui Miriuță sunt jucători liberi de contract, așa cum roș-albii au ”brevetat” metoda în ultimii ani. Oamenii doriți de ”câini” sunt mijlocași și atacanți, acolo unde Nemec e pe picior de plecare, iar unii ca Bokila sau Rivadinho se întrec în ratări. Din câte se pare, cei ce vor veni sunt fotbaliști ce au mai fost în ”Ștefan cel Mare”, dar care au fost lăsați să plece, considerați prea slabi. Nistor ce a fost cedat la CFR în locul lui Nascimento se întoarce după ce la Dinamo era căpitan, iar la ardeleni mai mult rezervă. Apoi, sosește Patrick Petre, trimis la Sepsi în speranța că-și va rezolva derapajele extrasportive. Un altul este Daniel Popa, avut în curtea clubului, dar direcționat către FC Botoșani. Ronaldo Deaconu e un mijlocaș cunoscut de Miriuță din perioada petrecută la Chiajna, iar al cincilea va fi un jucător adus din liga a doua.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net