”Câinii” se mușcă între ei! Prunea, atac frontal la Adi Mutu

Ultima actualizare:

    Florin Prunea
Florin Prunea

Lupta pentru șefia FRF se întețește, iar animozitățile oamenilor din interiorul fenomenului devin din ce în ce mai evidente.

Alegerile pentru desemnarea președintelui Federației Române de Fotbal urmează să aibă loc în primăvară, iar ”săbiile” combatanților se ascut deja.

Este evident pentru toată lumea că cei din ”Generația de Aur” vor desemna un reprezentant, care va fi, cel mai probabil, adevăratul contracandidat al actualului șef de la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu, ceilalți doi oameni care și-au anunțta intenția de a concura: Victoraș Iacob și Marcel Pușacș, având șanse infime să se impună în această cursă.

Din partea ”Generației de Aur” cel ami vocal membru este Florin Prunea, omul care a și lucrat o perioadă la FRF din postura de șef al Departamentului Internațional.

Prunea nu afirmă cu subiect și predicat dacă va candida sau nu, însă, de câte ori are ocazia, îi atacă pe oamenii care lucrează acum la Federație, indiferent de numele lor.


    Adi Mutu
Adi Mutu

Cea mai recentă țintă: Adrian Mutu, dinamovist de-al lui. Acum manager sportiv la echipa națională de seniori, ”Briliantul” este de partea șefului său, Burleanu, iar Prunea condamnă schimbarea de atitudine a lui Mutu.

”Actualul preşedinte al Federaţiei încearcă aşa să ne încaiere. Mai nou văd că cu Mutu... Adi Mutu trebuie să înţeleagă un lucru foarte clar: dacă nu era an electoral, el nu era la FRF. Punct”, a declarat Florin Prunea pentru Telekom Sport, dând de înțeles că fostul decar al naționalei a fost adus la FRF doar ca imagine și este un simplu pion în lupta pentru șefia instituției.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net