«Câinii», în grup la cafea - FOTO

Ultima actualizare:

    Moţi şi Alexe au fost cei  care au iniţiat ieşirea în  oraş alături de nou-veniţii  Strătilă şi Curtean (fotografii: Blitz)
Moţi şi Alexe au fost cei care au iniţiat ieşirea în oraş alături de nou-veniţii Strătilă şi Curtean (fotografii: Blitz)

Mai mulţi jucători din lotul lui Ciobotariu, însoţiţi de prietene, au ieşit marţi seara la o cafea şi un suc la un local de pe Bulevardul Decebal.

Până sâmbătă când va avea loc partida din "Ştefan cel Mare" contra celor de la Sportul Studenţesc, roş-albii au găsit timp să se relaxeze şi să-şi sudeze relaţiile de prietenie.

Astfel, după ce în ultimele zile s-au antrenat la baza de la Săftica, marţi seara mai mulţi dintre fotbalişti au organizat o "ieşire" în oraş. Moţi, Curtean şi Alexe au jucat rolul "ghidului" pentru Sorin Strătilă, jucător transferat de la Astra Ploieşti.

Alexe şi Strătilă au uitat ceva în restaurant şi au fost nevoiţi să se întoarcă pentru scurt timp

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Aceştia, alături de prietene, au petrecut câteva ore la o cafenea din zona Decebal, scopul fiind de a-l ajuta pe Strătilă să se integreze mai uşor în lot dar şi pentru ca Alexe să mai uite din suferinţă, în familia mijlocaşului având loc un deces.

Dintre toţi, se pare că Moţi a fost în centrul atenţiei, el fiind responsabilul cu buna dispoziţie, dovada fiind că la ieşirea din local tot grupul zâmbea cu gura până la urechi.

Debutează Curtean

În partida cu Sportul Studenţesc, de sâmbătă seară, ar putea evolua şi Alex Curtean, jucător adus de la Poli Timişoara dar care nu a îmbrăcat tricoul alb-roşu din cauza unor probleme de sănătate, el având pulsul mărit.

După mai multe analize, medicii şi-au dat acordul ca fotbalistul să poată juca, iar în jocul cu „studenţii" va evolua o repriză pentru ca dinamoviştii să observe cum se comportă la efort.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net