“Câinii” au turbat de tot. Dinamo s-a îndepărtat de play-off şi din "Groapă" mai lipseşte doar pământul

Ultima actualizare:

    Dinamo a pierdut ruşinos la Giurgiu, scor 1-4, iar fanii au agresat-o în tribună pe soţia lui Sergiu Hanca, imediat după ce acesta a redus din diferenţăFOTO: Sportpictures.eu
Dinamo a pierdut ruşinos la Giurgiu, scor 1-4, iar fanii au agresat-o în tribună pe soţia lui Sergiu Hanca, imediat după ce acesta a redus din diferenţăFOTO: Sportpictures.eu

Alb-roşii sperau că vor putea construi ceva frumos pe victoria cu Craiova şi au chemat în deplasarea cu Astra o mulţime de fani care să-i vadă şi să-i susţină. Mai bine îi lăsau însă la Bucureşti pentru că a fost un dezastru. Dinamo a pierdut cu 4-1, îndepărtându-se foarte mult de play-off, iar în tribună a ieşit scandal monstru.

Astra a avut la discreţie partida cu Dinamo şi frustrarea oaspeţilor a început să crească încă din minutul 7, când albanezul Llullaku a deschis scorul şi a anunţat măcelul. Au urmat apoi golul lui Buş, care a stabilit la 2-0 scorul pauzei, şi alte două “boabe” în primele 15 minute din partea a doua, tabela arătând în minutul 70 un incredibil 4-0 pentru gazde. Cei câteva sute de fani deplasaţi din Capitală au îngheţat degeaba pe malul Dunării şi nu s-au încălzit decât cu câteva înjurături la adresa patronului Astrei, Ioan Niculae. În minutul 77 Sergiu Hanca a înscris un gol foarte frumos, printr-un şut de la distanţă, dar era prea târziu şi reuşita mijlocaşului a rămas de onoare. Subiectivă, euforică şi uitând de rezultatul de pe tabelă, soţia acestuia, Andreea, aflată la tribuna I a stadionului din Giurgiu, a sărit de pe scaun şi s-a bucurat ca un copil. ”Îţi dă bani să te duci la shopping după fiecare gol?”, i-ar fi spus atunci un suporter dinamovist, iritat şi mai tare de reacţia acesteia. Andreea i-a replicat respectivului ceva şi atât a trebuit.

Hanca a cerut rezilierea contractului

Alţi suporteri au sărit s-o pună la punct pe femeie, puţin lipsind ca aceasta să fie linşată de gruparea nervoasă. Hanca a auzit despre eveniment imediat după fluierul de final, chiar din gura Andreei, care l-a sunat speriată să-i spună ce a păţit. Şi consecinţa pare clară, Dinamo urmând să-l piardă pe unul dintre puţinii oameni valoroşi pe care îi mai avea sub contract.  “Le-am zis lui Danciulescu şi lui Bălănescu, am anunțat pe toată lumea, nu știu ce se întâmplă dacă nu-mi reziliază contractul. Poate să-mi dea 50.000 de euro pe lună că eu nu mai rămân la Dinamo. Pentru mine Dinamo a murit în seara asta”, a declarat Sergiu Hanca imediat după partida de la Giurgiu. În aceste condiţii, pe Dinamo, dar şi pe exigenţii ei fani, îi aşteaptă o iarnă foarte complicată şi nişte Sărbători nu prea euforice.

image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net