Cadu, suspendat nouă etape pentru că i-a scos dinţii lui Milanov! Reacţii!

Ultima actualizare:

Fotbalistul bulgar a pierdut mai mulţi dinţi fiind transportat de urgenţă la spital după ce a fost lovit cu piciorul în figură de Cadu, în prima repriză a meciului FC Vaslui - CFR Cluj. Incidentul a avut loc în minutul 42 al partidei de luni seară, iar Ricardo Cadu a fost eliminat de pe teren, luni, după ce l-a accidentat grav pe Jivko Milanov.

Mureşan: "E o decizie împotriva clubului!"

"Suspendarea este exagerată. Decizia e emoţională, fiind influenţată de tot scandalul ăsta. Sunt foarte dezamăgit, dar nu mă mai mir de nimic. Nu m-am aşteptat la nouă etape. O să facem recurs. Sper ca la recurs, comisia de recurs să nu mai fie atât de emotivă şi să dea o decizie corectă. O să vedem cum a judecat comisia, dacă s-a depus certificatul medical, vizavi de numărul de zile de îngrijiri medicale, dacă comisia ştie că accidentele se judecă după anumite criterii... Accidentarea nu este foarte gravă, eu sunt convins de asta. Cred că în două-trei săptămâni, Milanov va juca. Simt că e o decizie împotriva clubului. Când am aflat, nu îmi venea să cred. Mai avem căi de atac şi să sperăm că o să reuşim să mai reducem din pedeapsă", a declarat preşedintele CFR, Iuliu Mureşan, la DigiSport.

Şefii Vasluiului: "Decizia LPF nu poate repara fizionimia lui Milanov! jucătorul se va adresa instanţei!

"Decizia luată în privinţa lui Cadu este una pur sportivă, care nu are nimic de-a face cu ceea ce i s-a întâmplat lui Milanov. Decizia luată nu poate repara fizionomia lui Milanov, prejudiciul creat clubului prin faptul că acest jucător nu mai poate fi folosit cel puţin două luni de zile. Atacul lui Cadu asupra lui Milanov este în afara jocului de fotbal şi nu s-a văzut nici măcar în sporturile de contact în care este permisă lovitura cu piciorul în faţă să fie scoşi cinci dinţi dintr-o singură lovitură. Aici vorbim de o sluţire a jucătorului, conform codului penal, şi probabil că jucătorul se va adresa instanţei. El va trebui să îşi facă implanturi, până acum suferind nu mai puţin de cinci operaţii. Şi clubul se va adresa instanţelor pentru recuperarea prejudiciului creat prin accidentarea gravă a lui Milanov, care nu mai poate fi folosit o perioadă de timp", a spus conducătorul vasluienilor, Ciprian Damian.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net