Buziuc și Vână vor putea juca sâmbătă în derby-ul cu Dinamo

buziuc_fcsb.jpg

Buziuc nu a marcat nici un gol de la transferul la FCSB
Buziuc nu a marcat nici un gol de la transferul la FCSB
FOTO: Sportpictures.eu

Alți trei jucători au ieșit de pe lista infectaților cu Covid-19 de la FCSB. Doi dintre ei vor putea evolua sâmbătă în derby-ul cu Dinamo (ora 21.00).

Testele efectuate de întreaga echipă marți au relevat faptul că alți trei jucători din lunga listă de infectați ai FCSB pot relua activitatea. E vorba de Florinel Coman, Alexandru Buziuc și Ionuț Vînă. Dintre aceștia, ultimii doi au reluat antrenamentele, astfel încât vor putea juca în marele derby al Ligii 1. Florinel Coman este în continuare accidentat după lovitura la gleznă suferită în meciul cu Topola, de acum două săptămâni, așa că va fi indisponibil încă o perioadă de timp.

Conform celor de la telekomsport.ro, toți ceilalți jucători infectați se simt bine, cu excepția lui Olimpiu Moruțan. Acesta a avut nevoie inclusiv de perfuzii pentru a putea lupta cu boala, dar totul este spre bine și la el.

Înaintea celor trei vindecați au mai devenit apți de joc, la finalul săptămânii trecute, alți 6 fotbaliști: Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Florin Tănase, Andrei Miron, Sergiu Buş şi Darius Olaru. Toți aceștia au și evoluat, de altfel, în înfrângerea cu Poli Iași, scor 2-5.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1