Burleanu: «Mircea Sandu e un şoarece! FRF cheltuieşte 40.000 de euro lunar pentru el» Vezi răspunsul lui Sandu

Ultima actualizare:

    Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Preşedintele FRF Răzvan Burleanu i-a răspuns dur lui Mircea Sandu şi a dezvăluit cheltuielile pe care Federaţia le suportă cu fostul şef, căruia nu-i lipsesc şoferul, diurna sau călătoriile la clasa business.

"Mircea Sandu ar trebui să conştientizeze jocul democratic în care ne aflăm, din 5 martie el nu mai este preşedintele Federaţiei. Cred că nici poziţia pe care o ocupă acum în forul european nu face bine României. Mircea Sandu a intrat într-o vrie. Multe lucruri vor ieşi la iveală după auditul pe care l-am comandat deja", a spus Burleanu

"Nu pot să nu remarc declaraţia unui onorabil care spunea că nu vrea să fie călcat pe coadă. Există câteva principii fundamentale pe care trebuie să le respecţi când te muţi într-o casă. În primul rând trebuie să faci o deratizare sănătoasă, astfel încât să fii sigur că nu mai găseşti niciun şoarece pe care să-l calci pe coadă şi care are scopul de a-ţi roade temeliile clădirii. În plus trebuie să asiguri fluxul de utilităţi şi în acelaşi timp să îţi consolidezi foarte bine pereţii clădirii şi de data aceasta a organizaţiei pe care o conduc", a mai spus Burleanu.

Nu a renunţat la maşină domnul Mircea Sandu, nu vrea să meargă pe jos. Are călătorii la clasa business, că îi cade coada dacă nu merge aşa, şi cu o diurnă de 500 de euro.

Dintr-o ahtiere profundă pentru funcţia de la UEFA, care îi aduce un beneficiu de 100 000 de euro pe an, a început să trimită fax-uri preşedinţilor de federaţii din Europa să îl susţină.

Eu nu am ce să fac decât să semnez aceste cheltuieli la care mă obligă Adunarea Generală. Dar FRF cheltuieşte 40.000 de euro lunar cu Mircea Sandu, în condiţiile în care bugetul nu permite acest lucru. De aceşti bani are nevoie fotbalul românesc", a spus Răzvan Burleanu.

Naşu i-a răspuns

"Şoarecii vor dispărea imediat de la Casa Fotbalului. Şobolanul-şef care e acolo va dispărea cât de curând, cu şoarecii pe care i-a adus. Vor dispărea curând. Au venit cu o sacoşă de plastic, şobolanul a venit cu şoriceii după el, dar şoriceii vor să roadă şi ei, dar nu-i lasă lumea fotbalului. Cine face fotbalul românesc de râs, dacă el în loc să se ocupe de fotbalul românesc are o obsesie cu numele meu? Nu o să ajungă nici la 0,02 la sută din ceea ce am creat eu pentru fotbalul românesc. În primul rând pentru că nu va avea timpul necesar. Şi îmi pare rău că nu va sta prea mult să se facă de râs defintiv şi irevocabil. Nu e valid, poate că şi membrii afiliaţi îşi vor da seama că au votat un personaj despre care nici el nu ştia că există. Nu conduce el federaţia, ci altă persoană de lângă el conduce. Nu e Chivorchian, acolo e altceva. Oamenii din ţară au ajuns la o anumită concluzie, vom trăi şi voom vedea ce se va întâmpla. E adevărat că rozătoarele se înmulţesc repede, dar vor dispărea toţi. Om trăi şi om vedea. Trebuie să se teamă", a declarat Sandu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net