Burleanu îi ia toţi banii lui Mircea Sandu!

Ultima actualizare:

    Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a atras un nou sponsorFot: Mediafax
Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a atras un nou sponsorFot: Mediafax

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că va recupera primele încasate de fosta conducere a federaţiei în urma câştigării procesului cu Loteria Română.

"Conform rezultatelor auditului am identificat o diferenţă de 17 milioane de lei între cifrele raportate la 5 martie în cadrul Adunării Generale şi datele pe care le regăsim în conturi. Altfel spus, este o mascare a unei pierderi de 17 milioane de lei aferente anului 2013 şi nu de 300.000 de lei aşa cum a reieşit conform bilanţului depus la 5 martie. Dacă doriţi putem să insistăm mai mult pe acest subiect, la fel cum putem să insistăm şi pe recuperarea acelor prime, pentru că la un moment dat m-am gândit că este o singură primă, de peste 1 milion de euro, în ceea ce priveşte banii care au venit de la Loteria Română. Şi care nu reprezintă un câştig pentru FRF, ci doar o datorie de recuperare. Fac o comparaţie acum, o companie ca CFR Marfă de ale cărei datorii ştim toţi. Să ne imaginăm că un manager privat vine şi recuperează o anumită datorie. Să ne imaginăm că acei bani în loc să se ducă în dezvoltarea de infrastructură s-ar duce în prime, salarii, bonusuri şi aşa mai departe", a spus Burleanu.

În 2009, Federaţia Română de Fotbal, condusă atunci de Mircea Sandu, a câştigat procesul cu Loteria Naţională, solicitând plata a patru milioane de euro, reprezentând de 20 la sută din încasările pronosticurilor sportive.

Din aceşti bani, "federalii" şi-au împărţit 1,1 milioane de euro. Naşu Sandu a luat 820.000 de euro, secretarul general Adalbert Kassai şi trezorierul Vasile Filimon au primit câte 100.000 de euro, iar restul angajaţilor de la FRF au luat între 800 şi 25.000 de euro.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net