Burleanu despre demiterea lui Daum:” Nu am cum să fac asta”

Ultima actualizare:

    Burleanu și DaumFoto Click!
Burleanu și DaumFoto Click!

Șeful FRF, Răzvan Burleanu, susțne că nu poate să-l dea afară pe neamțul de la cârma naționalei, Christoph Daum, până ce oamenii din Comisia Tehnică a federației nu vor face o analiză privind situația antrenorului.

”M-am întâlnit marți cu Christoph Daum, o întâlnire va mai avea loc joi. O reziliere amiabilă nu poate avea loc, ori va fi demis ori își va da demisia. Dar deocamdată nu pot negocia rezilierea contractului.

Dincolo de lipsa rezultatelor, domnul Daum este un profesionist, iar eu voi continua să susțin asta. În contractul lui Daum nu este nicio clauză de reziliere. Dacă îi reziliem contractul, singura obligație este să îi plătim salariul până la finalul contractului. Comisia Tehnică va analiza ce a mers bine și ce n-a mers bine și i-am solicitat directorului tehnic să-mi avanseze o listă de 2-3 nume de eventuali selecționeri. Eu nu vă pot spune dacă Daum ar trebui să continue sau să plece. Dacă ar fi să mă pronunț eu acum, Comisia Tehnică ce să facă luni, să valideze ce am spus eu? Comisia Tehnică e cea care va decide”, a spus Răzvan Burleanu, la Digisport.

”În primăvară i-am zis «hai să discutăm în ce condiții am putea să continuăm». În momentul de față nu mai sunt mulțumit de el, pentru că nu ne-am îndeplinit obiectivul. Nu am făcut nicio greșeală când l-am adus pe Daum. Integritatea a fost motivația. Existau tot felul de interese privind selecția. Sunt de acord că în momentul de față, dacă ar fi responsabil pentru rezultate, ar pleca acum”, a mai precizat șeful de la Casa Fotbalului.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net