Buffon a explodat după meci: „Arbitrul ăsta are în loc de inimă un tomberon!”

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, deşi a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de Juventus Torino, în manşa secundă a sferturilor competiţiei. Italienii au condus cu 3-0, astfel că ar fi putut să răstoarne situaţia din tur, când au pierdut cu 0-3. Juventus a înscris prin Mandzukic ‘2, ’37 şi Matuidi ’61.

Faza cheie a meciului s-a petrecut în minutul 90+3. Încercând să-l deposedeze din spate pe Lucas Vasquez, rămas singur cu Buffon, fundașul trupei italiene, Benatia, a avut o intervenție la limita regulamentului în propriul careu. Arbitrul englez Michael Oliver nu a stat pe gânduri și a dictat lovitură de la 11 metri pentru Real Madrid. Decizia luată de central a stârnit mânia juventinilor. Cei mai vehemenâi au fost portarul Gianluigi Buffon și fundașul Giorgio Chiellini. Portarul legendar de la Juventus a fost pentru prima dată eliminat dintr-un meci de Liga Campionilor, pentru proteste, iar Chlellini l-a întrebat pe fudașul Varane, de la Real, cu câți bani au plătit arbitrul! 

simeon stalpnicul png

Pe teren a fost introdus Szczesny, portarul de rezervă, în locul lui Higuain, dar Cristiano Ronaldo a transformat în minutul 90+8 penaltiul care i-a adus echipei Real Madrid calificarea.

La finalul meciului, Buffon era le fel de nervos. "Viața merge înainte. Sunt mândru de ce am realizat, de cum am jucat azi. Am făcut ceva de necrezut. Cred că nu e finalul pe care-l meritam. Eram foarte aproape de fază la penalty, ca și arbitrul. Dacă ai cinismul de a da așa un penalty în minutul 93, atunci nu ești om, ești animal! Le-am spus tuturor celor de la Real Madrid că meritau să se califice. Dar nu așa. Când se ajunge la astfel de scene, cu așa jucători... Dacă n-ai personalitate, rămâi în tribună și mănâncă chipsuri cu iubita ta, nu face așa ceva! Oliver are un tomberon în loc de suflet", a declarat marele portar al lui Juventus care, înainte de această partidă, a lăsat de înțeles că acesta a fost ultimul său meci în Liga Campionilor.

Pentru Buffon, ultimul sezon din carieră a fost unul de coșmar, ratând și cu Italia calificarea la Mondiale, prima dată după 50 de ani!

simeon stalpnicul png

Real Madrid vs Juventus 1-3Macatori: Ronaldo 90+8 / Mandzukic ‘2, ’37  şi Matuidi ’61

Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Vallejo, Marcelo – Modric (Kovacic ’75), Casemiro (Vasquez ’46), Kroos – Isco, Ronaldo, Bale (Asensio ’46). Antrenor: Zinedine Zidane

Juventus Torino: Buffon – De Sciglio (Lichtsteiner ’17), Benatia, Chiellini, Alex Sandro – Pjanic, Khedira, Matuidi – Douglas Costa, Higuain (Szczesny ‘90+6) , Mandzukic. Antrenor: Massimiliano Allegri

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net