Budescu, primul gol pentru Astra după opt luni şi jumătate

budescu-895451545155451.jpg

budescu, astra, sumudica
Constantin Budescu
Foto: Sportpictures.eu

Astra a terminat la egalitate cu FC Voluntari, 1-1, Budescu fiind marcator pentru giurgiuveni. Jucătorul revenit la "astrali", ca împrumut din China, de la Dalian Yifang, a intrat pe teren în minutul 58 şi a înscris după numai şase minute.

A fost primul gol pentru Constantin Budescu în tricoul Astrei, după opt luni şi jumătate, ultima sa realizare fiind în decembrie 2015, într-un meci cu Petrolul, câştigat cu 3-1. Jucătorul de 27 de ani speră să revină la echipa naţională, o dată cu întoarcerea în Liga I.

"Am pierdut două puncte acasă şi nu este bine pentru noi, sper după această pauză să revenim mai puternici şi să nu mai facem paşi greşiţi. Se poate spune că am revenit şi pentru naţională. Am plecat în China şi oarecum am ieşit din vizorul echipei naţionale, sper ca pe viitor să pot ajuta prima reprezentativă, dacă va fi nevoie de mine. Mi-a părut rău că nu am fost alături de băieţi la Campionatul European", a spus Budescu la Digi Sport.

El a preluat tricoul cu numărul 10 la Astra, păstrat de Alibec: "Mi-a spus de când am plecat că o să mi-l păstreze şi o să mi-l dea când mă întorc".

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1