Budescu, noul star al României în victoria cu Kazahstan

budescu_romania_nationala.jpg

budescu romania nationala
Campionatul intern s-a comprimat teribil în ideea pregătirii Mondialului din Rusia, dar ratarea calificării face ca tot fotbalul românesc să intre în concediu încă din luna mai
FOTO: Mediafax

Jucătorul lui FCSB a marcat o dublă în victoria cu 3-1 a României în fața Kazahstanului, la debutul lui Contra pe bancă

Cosmin Contra a debutat cum nu se poate mai bine pe banca României. ”Tricolorii” au învins cu 3-1 pe Kazahstan în preliminariile Mondialului din 2018. Din păcate, pentru noi nu a contat decât pentru moral.

Contra a fost inspirat la prima partidă în calitate de antrenor al primei reprezentative. El l-a trimis pe teren din primul minut pe Budescu, iar jucătorul ignorat constant de fostul selecționer nu l-a dezamăgit. Dimpotrivă, a fost omul meciului, cu două goluri marcate în prima repriză, dar și cu numeroase faze de senzație reușite în restul partidei. Al treilea gol al echipei noastre a fost marcat de Keșeru, care a înscris la câteva minute după ce a intrat pe teren în locul lui Florin Andone. Partida s-a încheiat până la urmă 3-1, dar Contra mai are mult până la construirea unei echipe care să lupte cu șanse la calificarea la Europeanul din 2020. Un nou test pentru români va fi duminică, în Danemarca, atunci când ei vor încheia calificările.

Loading...
 
 

Citește și

  • chiriches romania kazahstan

    România a învins cu scorul de 3-1 pe Kazahstan în ultimul meci pe teren propriu din cadrul calificărilor pentru Campionatul Mondial. Budescu, cu o dublă, și Keșeru, au fost cei care au marcat la victoria din meciul de debut al lui Contra pe banca României. Iată cele mai importante momente ale acestei partide disputate la Ploiești.

  • Campionatul Kazahstanului a oferit unul dintre cele mai comice momente văzute vreodată pe un teren de fotbal. Astfel, un jucător a fost obligat să execute un corner din apă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1