Budescu a intrat în gura lui Becali

Ultima actualizare:

    Constantin Budescu a jucat modest în faţa Astrei
Constantin Budescu a jucat modest în faţa Astrei

Atacantul FCSB-ului a pus eşecul cu Astra, 0-2, pe seama tacticii greşite a lui Dică, dar a fost aspru criticat de patron.

Constantin Budescu a încercat să se scuze şi să-l găsească vinovat pe antrenor pentru înfrângerea ro-albaştriilor de la Giurgiu. Însă, discursul s-a întors împotriva sa şi a fost avertizat public că va deveni doar o rezervă dacă va mai juca de o asemenea manieră.

”Din păcate am făcut un joc prost şi am pierdut. Nu ştiu dacă e o criză. Mai vin şi astfel de momente. Am tot încercat să facem tot felul de experimente şi asta ne-a costat. Nu am jucat nimic”, a spus Constantin Budescu „înţepându-l” pe antrenorul Dică. După aceste declaraţii, patronul Gigi Becali l-a desfiinţat pe atacant, mai ales că „Budi” a avut un joc slab. „Budescu mi-a demonstrat că are caracter mic. Dacă vezi că echipa nu joacă, o tragi după tine. El trebuia să fie generalul meu, dar acum n-a vrut să fie liber, a vrut să fie legat de Astra”, a tunat omul de afaceri făcând aluzie la faptul că fotbalistul nu a dorit să se întrebuinţeze prea mult împotriva fostei sale echipe. ”Trebuie să înţeleagă Budescu că atunci când vrei să fii om mare şi fotbalist trebuie să-ţi dai silinţa şi să munceşti. Nu poţi să te distrezi pe teren. Dacă va mai face aşa, nu va mai intra în joc”, a mai spus Becali. Finanţatorul FCSB a generalizat apoi situaţia şi s-a arătat dezamăgit de întreaga echipă: „Am ajuns la concluzia că în România, cu jucătorii români nu poţi să faci treabă. Nu au ambiţii mari. Nu au mentalitate de oameni care doresc lucruri mari în viaţă. Mi-am luat gândul de la performanţe. Mai reuşim o calificare. Problema e relaxarea. Se vor trezi la realitate, dar tot oameni mici sunt. Bani o să scot de pe urma lor, campionatul o să-l luăm, dar nu poţi să ajungi sus cu oameni mici”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net