Budescu: ”A fost penalty destul de clar, dar nu s-a dat”

Citeste tot despre: 

Budescu a adus un punct pentru FCSB în meciul cu CFR, 1-1, dar atacantul roș-albaștriilor crede că echipa sa a fost dezavantajată.

”Am intrat în dezavantaj la pauză, am egalat meritat. Este un punct meritat. Puteam chiar să câştigăm dacă primeam acel penalty. Din păcate nu l-am primit. Ne bucură că am marcat un asemenea gol. Din ce am înţeles, a fost penalty destul de clar, dar nu s-a dat. Acel 5% al gazdelor s-a transformat în 15%. Ne dorim să reducem acest handicap de patru puncte, mai sunt multe meciuri de jucat. M-aţi zăpăcit cu echipa naţională, nu mă interesează naţionala acum. Nu m-au respectat, dar dacă mă vor convoca, voi merge. Echipa de club este mai importantă decât naţionala”, a spus Budescu.

loading...
Loading...

Citește și

  • În Gruia se vor lupta cele mai scumpe echipe din România, gazdele fiind evaluate la 16,80 de milioane de euro, iar bucureştenii la suma de 27,05 milioane.

  • Meciul sezonului de toamnă în fotbalul românesc a fost pe arena "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca. Au jucat cele mai puternice echipe ale campionatului, CFR Cluj şi FCSB, formaţii care sunt despărţite în clasament de patru puncte.