Budescu e arab cu acte. Va câştiga două milioane de euro la Umm Salal

Ultima actualizare:

    Mijlocaşul va câştiga mulţi bani în Qatar, dar de la rabi riscă să piardă naţionala şi Euro 2016Foto: Sportpictures.eu
Mijlocaşul va câştiga mulţi bani în Qatar, dar de la rabi riscă să piardă naţionala şi Euro 2016Foto: Sportpictures.eu

Telenovela Constantin Budescu a luat sfârşit în această dimineaţă. Mijlocaşul Astrei Giurgiu, curtat de Steaua mai ceva ca o fată mare şi bogată, a ales până la urmă banii spălaţi în petrol ai arabilor.

Budescu a ajuns aseară în Qatar şi după vizita medicală de azi urmează să semneze cu Umm Salal un contract vbalabil doi ani şi jumătate. Jucătorul în vârstă de 26 de ani a primit 300.000 de euro la semnătură şi va câştiga 850.000 de euro pe sezon. Astfel, dacă rezistă până la capăt în aventura sa la Doha, Budescu se va întoarce acasă cu minimum două milioane de euro. Alegerea lui Budescu devină logică, dacă stăm să ne gândim că doar suma primită la semnătură depăşeşte salariul oferit de Steaua într-un sezon întreg. La Umm Salal, Budescu va fi antrenat de turcul Bulent Uygun şi va fi coleg cu celebrul francez Jeremie Aliadeiere, fost la Arsenal, Celtic, West Ham United, Wolverhampton, Middlesbrough şi Lorient.

Astra urmează şi ea să primească 1,1 milioane de euro, bani absolut necesari şi chiar vitali pentru clubul giurgiuvean care se confurntă cu mari probleme financiare de cât patornul Ioan Niculae a sistat din închisoare infuziile de bani în fotbal. Marele avantaj este că arabii vor vira această sumă de transfer într-o singură tranşă.

”Budescu este în avion în acest moment în drum spre Qatar. Trebuie să mai treacă vizita medicală, pentru că între cluburi s-a ajuns la un consens, cu el la fel s-au înțeles, mai este doar testul medical de trecut. La Umm Salal, Budescu are un salariu mult mai mare. Asta în afara banilor pe care-i primește la semnătură, care depășesc salariul pe un an la Steaua.  S-a despărțit cu greu de Astra, dar este un contract pe care cu greu îl poți refuza. Nu știu exact ce a fost cu Steaua, dacă și cât a negociat, pentru că nu este frumos să-l întreb eu astfel de chestiuni. Eu sunt antrenor, dar vă pot spune că în Qatar va ajunge la aproape două milioane de euro în doi ani și jumătate", a spus Marius Şumudică, aseară, la Digi Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net