Bucşaru s-a distrat pe muzică lăutărească

Citeste tot despre: 

Are probleme cu banii dar asta nu l-a împiedicat să cheltuiască zeci de mii de euro pentru a-i face fiicei o nuntă ca în poveşti. Dumitru Bucşaru a avut grija ca fiica sa cea mică, Zenaida, să aibe parte de o petrecere de zile mari, sâmbătă, atunci când tânăra s-a căsătorit cu iubitul ei, George Dumitraşcu.

Vezi şi:

Bucşaru, la a treia tentativă de divorţ!

Bucşaru a divorţat în cinci minute!

Patronul Unirii Urziceni a organizat în amănunt nunta fiicei sale, petrecerea desfăşurându-se în cadrul centrului de evenimente Ambasad'or din Otopeni.

Mirii şi-au făcut intrarea la petrecere în cadrul unui "vulcan de artificii" în timp ce piscina a fost umplută cu nuferi albi şi violeţi şi înconjurată de lumânări.

Dumitru Bucşaru şi Nicuşor Stan, preşedintele Ambasad’or, s-au asigurat că totul decurge perfect la nunta Zenaidei

Cei peste 250 de invitaţi au avut parte de un meniu mediteranean, de barbeque cu berbecuţi şi purcei de lapte la proţap.

De partea artistică a evenimentului s-au ocupat Călin Geambaşu Band, Nico şi Elena Gheorghe, iar spre dimineaţă Nelu Ploieşteanu şi taraful său au susţinut un concert extraordinar care i-a adunat pe toţi nuntaşii pe ringul de dans.

Omul care a finanţat echipa din Urziceni le-a făcut cadou mirilor un foc de artificii care timp de zece minute a luminat cerul.

Pentru că în aceeaşi seară s-a desfaşurat şi finala Ligii Campionilor, Dumitru Bucşaru şi alţi pasionaţi de fotbal s-au retras în zona lounge pentru a urmări liniştiţi cum Barcelona i-a „spulberat" pe „diavolii" de la Manchester.

Unirea Urziceni s-a desfiinţat

Echipa cu care Dumitru Bucşaru a câştigat campionatul în 2009 făcut senzaţie în grupele Ligii Campionilor, Unirea Urziceni, s-a desfiinţat în această vară, după retrogradarea în Liga a II-a.

Cei mai importanţi jucători au semnat cu alte formaţii. Primarul din Urziceni, Constantin Sava, şi-a exprimat speranţa că oraşul va avea în curând o nouă echipă.Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1