Brazilia, prima calificată la CM 2018! Vezi un gol fabulos marcat de Neymar

Ultima actualizare:

    Neymar şi colegii săi vor juca la Mondialul din 2018
Neymar şi colegii săi vor juca la Mondialul din 2018

Preliminariile Campionatului Mondial din 2018 au consemnat în noaptea care a trecut prima naţională calificată matematic la turneul final de anul viitor din Rusia.

În zona sud-americană, Brazilia lui Neymar a trecut cu 3-0 de Paraguay, asigurându-şi cu acest succes prezenţa între primele patru echipe din zona CONMEBOL, cele care obţin calificarea directă la Mondiale.

Cu patru runde rămase de disputat, brazilienii au 33 de puncte, cu nouă peste următoarea clasată, Columbia, şi cu 11 peste marea rivală, Argentina.

Revenind la meciul cu Paraguay, merită menţionată reuşita magnifică a vedetei brazilienilor, Neymar. Starul de la FC Barcelona a ratat un penalty, dar a înscris apoi golul doi al Braziliei după o cursă personală de 70 de metri. Iată mai jos reuşita cu care Neymar şi-a hipnotizat adversarii:

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net