Brazilia, patria sexului! Iată câte prezervative se vând pe zi!

Ultima actualizare:

    Brazilienii au vândut mai multe prezervative decât la Carnavalul de la Rio
Brazilienii au vândut mai multe prezervative decât la Carnavalul de la Rio

Nu se referă la şuturi, goluri sau cartonaşe, dar sunt la fel de adevărate. Statisticile eliberate ieri de institutele de sondare a opiniei publice i-au făcut pe brazilieni să râdă.

Mai exact, pe perioada Campionatului Mondial de Fotbal comerţul cu prezervative a explodat în Brazilia, arată Wall Street Journal. Doar joia trecută s-au vândut nu mai puţin de 2,1 milioane astfel de mijloace de contracepţie, care împiedică şi contactarea bolilor cu transmitere sexuală, cifră record. Acest lucru este cel puţin curios pentru că în acea zi n-a jucat ţara gazdă, ci Columbia – Coasta de Fildeş, Uruguay – Anglia şi Japonia – Grecia. O altă curiozitate vine dintr-o analiză a traficului pe internet care spune că cele mai multe căutări pe Google despre Campionatul Mondial vin din Insulele Solomon. Nu în ultimul rând, într-un sondaj privind entuziasmul faţă de Cupa Mondială, respondenţii din Indonezia s-au clasat pe locul 1.

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiuea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link catre concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net