Bourceanu l-a rupt pe “Bizon”: top intrări criminale în fotbal

Ultima actualizare:

    Colegii îi acordă primul ajutor lui Gnohere după faultul lui Bourceanucaptură Dolce Sport
Colegii îi acordă primul ajutor lui Gnohere după faultul lui Bourceanucaptură Dolce Sport

Alex Bourceanu a avut o intrare golănească asupra lui Gnohere, faza petrecându-se în semifinala Cupei României, 2-2. "Bizonul" a fost lovit cu cotul în gât şi a rămas inconştient pe teren, intervenţia promptă a medicilor reuşind să-l salveze.

Bourceanu a văzut cartonaşul roşu, iar Gnohere şi-a revenit, dar până şi steliştii l-au criticat pe jucătorul roş-albastru pentru gestul său de maidan.

"Meciul ducea clar într-o singură direcţie. În 20 de minute, Dinamo abia făcuse cinci pase. Nu poţi ca jucător al echipei naţionale, când ştii că joci o finală, să faci o asemenea greşeală. E impardonabil. La acea fază nu avem ce să-i reproşăm arbitrului. Ceea ce a făcut Bourceanu nu poţi să faci. Să laşi echipa în 10 şi să pierzi un trofeu. Să faci fault la 70 de metri ca jucător de echipă naţională atunci ce să le ceri celor tineri. Nu vreau să spun acum că e principalul vinovat şi nici nu sunt genul care să acuz, dar nu poţi să faci aşa ceva. Pentru că toată tactica s-a dus. Dacă mă pot bucura de ceva în această seară este golul lui Chipciu şi de prestaţia lui Kharja. Nu prea mă pricep eu, nici nu am licenţă, dar să ţii un jucător ca Kharja pe bancă, la cum sunt ceilalţi jucători de pe postul lui, înseamnă că...", a spus fostul antrenor al Stelei, Mirel Rădoi.

Bourceanu se alătură unei liste cu unii care au confundat fotbalul cu luptele de stradă, iar filmuleţul de mai jos stă mărturie a ceea ce se poate întâmpla când un fotbalist întâlneşte un "măcelar":

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net