Botoşani se ţine scai de CFR Cluj

Ultima actualizare:

    Botoşani nu  a pierdut nici un  meci în Liga 1 FOTO: Sportpictures.eu
Botoşani nu a pierdut nici un meci în Liga 1 FOTO: Sportpictures.eu

Toată lumea vorbeşte acum despre CFR Cluj, dar FC Botoşani merită cel puţin tot atâta expunere! Cu mult mai puţine resurse decât Dan Petrescu, Costel Enache face minuni şi reuşeşte să rămână în clasament peste Craiova şi FCSB.

Partida cu Chiajna a fost un real test pentru moldoveni, care veneau după prima înfrângere a sezonului, 0-1, la Severin, cu CS U. Ilfovenii au început însă mai bine şi Paul Batin a muşcat mâna care l-a hrănit anul trecut, deschizând scorul în minutul 27. Botoşaniul a alergat însă după victorie şi a rezolvat partida în doar două minute! Laurenţiu Buş şi Mihai Roman au înscris în minutele 53 şi 55 pentru încă trei puncte mari aduse moldovenilor, care rămân, surprinzător pentru toată lumea, pe poziţia a doua a clasamentului.

Botoşaniul se conturează astfel ca principală contracandidată la titlu pentru echipa „Bursucului”, un argument în acest sens fiind şi faptul că ardelenii au pierdut singurele două puncte de până acum chiar în faţa plăieşilor lui Enache. Totuşi, şi arbitrii au avut contribuţia lor, cel puţin la succesul de luni seara. „Lui Cristescu era să-i rupă piciorul, mai clar ca acesta nu știu ce poate să fie. Dă-mi penalty, dacă este!”, a spus Vasile Miriuță, antrenorul Chiajnei, la finalul meciului.

Moruţan n-are noroc de FCSB

simeon stalpnicul png

Victoria cu Concordia a fost pusă în umbră de pierderea unui jucător foarte important. După accidentarea de lungă durată a lui Fulop şi plecarea lui Golofca la vicecampioană, puştiul minune dorit de Becali, Olimpiu Moruţan, a fost eliminat pentru două galbene stupide văzute în a doua repriză. Astfel, după ce n-a ajuns în tricoul roş-albastru din cauza banilor, acesta nu va juca pe Arena Naţională nici ca adversar al FCSB-ului, cu care Botoşaniul are duminică următorul meci din Liga 1.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net