Bosniacii se tem de noi!

Selecţionerul Bosniei-Herţegovina, Safet Susici, a declarat că meciul cu România din preliminariile Euro-2012 va fi foarte dificil, deoarece pentru "tricolori" este ultima şansă de "a învia din morţi", informează cotidianul bosniac Dnevni Avaz.

"Cei care vin acum vor avea câteva antrenamente în plus faţă de ceilalţi, care vor sosi zilele viitoare. Ne aşteptăm la un meci foarte dificil cu România, deoarece este practic ultima şansă a adversarului de a învia din morţi", a spus Susici.

Jucătorii naţionalei Bosniei au început, de vineri, să se reunească în vederea meciului cu România, la hotelul Hercegovina din Sarajevo. Pentru început au sosit cei care au încheiat cu echipele lor de club competiţiile naţionale, ceilalţi urmând să vină pe parcurs, până luni seară. Sesiunea de antrenamente va începe sâmbătă, dar prima şedinţă de pregătire în formulă completă va avea loc marţi.

Echipa naţională a României întâlneşte la 3 iunie, de la ora 21.00, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, selecţionata Bosniei-Herţegovina în preliminariile Campionatului European din 2012.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1