Borcea s-a bătut cu fraţii Becali în duba Poliţiei!

becali borcea

becali borcea
Fraţii Becali şi Cristi Borcea au fost în trecut cei mai buni prieteni

Iona Becali, fratele său Victor şi fostul acţionar dinamovist Cristi Borcea au fost azi la DNA pentru noi audieri. Ei sunt acuzaţi că au mituit o judecătoare pentru a le reduce pedepsele. Dar, între cei trei, conform Digi Sport, a izbucnit un conflict violent, ei fiind calmaţi cu greu de către jandarmii care-i păzeau.

Fraţii Becali au recunoscut în faţa procurorilor că i-au dat mită judecătoarei Geanina Terceanu pentru a-i ajuta în Dosarul Transferurilor. Dar, după ce au plecat de la DNA către penitenciarul Poarta Albă, acolo unde sunt închişi, Ioan şi Victor au fost luaţi la rost de Borcea. Ex-conducătorul lui Dinamo le-a reproşat acestora că şi-au recunoscut fapta şi astfel va avea şi el de pătimit, mai ales că pedeapsa sa e cea mai mare: 6 ani şi patru luni cu executare. Nervos că va sta şi mai mult după gratii, el s-a luat la bătaie cu machidonii, totul petrecându-se chiar în duba care-i transporta. jandarmii au intervenit pentru a opri conflictul, însă socotelile între cei trei nu sunt încheiate.

De asemenea, se pare că cei trei au fost înregistraţi în timp ce se aflau în duba respectivă şi discutau despre mita oferită judecătoarei.

Loading...
 
 

Citește și

  • Noi detalii ies la iveală în cazul judecătoarei Geanina Terceanu, acuzată de luare de mită la procesul dosarul "Transferurilor" pentru a-i achita pe greii fotbalului. Ea ar fi acceptat de bună voie să fie umilită în sala de judecată de Ioan Becali şi chiar a fost cea care a stabilit detaliile întregii scene. Mai mult, ea a stabilit felul în care a primit şpaga, pentru a se asigura că nu vor fi prinşi: fraţii Becalii lăsau plicurile cu bani în supermarketuri, care ajungeau apoi la Terceanu în pungi de chipsuri.

  • ioan becali

    Judecătoarea Geanina Terceanu ar fi primit de la Ioan şi Victor Becali și de la Cristi Borcea 220.000 de euro, începând din aprilie 2009 și până în mai 2012, pentru a da soluția de achitare în Dosarul Transferurilor. Din câte se pare, banii i-a luat la Stadionul Ghencea şi la locuinţa fraţilor Becali. Femeia şi foştii impresari au fost reţinuţi în această seară.