Borcea s-a bătut cu fraţii Becali în duba Poliţiei!

Ultima actualizare:

    Fraţii Becali şi Cristi Borcea au fost în trecut cei mai buni prieteni
Fraţii Becali şi Cristi Borcea au fost în trecut cei mai buni prieteni

Iona Becali, fratele său Victor şi fostul acţionar dinamovist Cristi Borcea au fost azi la DNA pentru noi audieri. Ei sunt acuzaţi că au mituit o judecătoare pentru a le reduce pedepsele. Dar, între cei trei, conform Digi Sport, a izbucnit un conflict violent, ei fiind calmaţi cu greu de către jandarmii care-i păzeau.

Fraţii Becali au recunoscut în faţa procurorilor că i-au dat mită judecătoarei Geanina Terceanu pentru a-i ajuta în Dosarul Transferurilor. Dar, după ce au plecat de la DNA către penitenciarul Poarta Albă, acolo unde sunt închişi, Ioan şi Victor au fost luaţi la rost de Borcea. Ex-conducătorul lui Dinamo le-a reproşat acestora că şi-au recunoscut fapta şi astfel va avea şi el de pătimit, mai ales că pedeapsa sa e cea mai mare: 6 ani şi patru luni cu executare. Nervos că va sta şi mai mult după gratii, el s-a luat la bătaie cu machidonii, totul petrecându-se chiar în duba care-i transporta. jandarmii au intervenit pentru a opri conflictul, însă socotelile între cei trei nu sunt încheiate.

De asemenea, se pare că cei trei au fost înregistraţi în timp ce se aflau în duba respectivă şi discutau despre mita oferită judecătoarei.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net