Borcea le-a stricat jocul lui Becali şi Şumudică

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fotbalul românesc e în vacanţă, dar excursiile exotice nu mai sunt la putere, iar mulţi preferă o carte sau o tablă la terasă.

Victor Becali şi antrenorul Marius Şumudică nici aici n-au avut însă linişte.

Barul Buggy, din Pipera, a fost ieri destinaţia a doi cartofori de clasă. Victor Becali, scăpat deocamdată de emoţiile din „Dosarul Transferurilor" şi, Marius Şumudică, eroul arabilor de la Al Shaab, au încins un mic poker.

Totul a mers perfect, s-a jucat pe mize mici sau chiar de plăcere, dar gaşca a fost spartă. Şi-au făcut apariţia Cristi Borcea şi soţia lui, Alina, cu fostul dinamovist la volanul superbului Porche Panamera.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Când a ajuns la Buggy Bar, Borcea a tras pe dreapta într-o zonă interzisă şi a mers să vorbească cu Victor Becali, pe care l-a luat de la masa de joc. Cei doi au discutat şi gesticulat minute în şir, timp în care toţi ceilalţi se plictiseau. Marius Şumudică n-a mai suportat aşteptarea, s-a ridicat şi a plecat pur şi simplu.

De plictiseală, Alina s-a machiat în maşină

În maşină, Alina Borcea a început să se machieze pentru a trece timpul mai repede. După minute bune de parlamentări, Borcea s-a despărţit în sfârşit de Victor Becali, a urcat în maşină şi a dus-o de acolo pe soţia sa care nu mai avea răbdare. Nu se ştie exact ce au discutat, dar unul dintre subiecte a fost cu siguranţă „Dosarul Transferurilor”, în schimb ce, printre all in-uri, Şumudică l-a rugat pe Becali să-i găseacă o nouă echipă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net