Bonetti şi-a luat brăţară norocoasă pentru derby

Ultima actualizare:

    Bonetti a fost surprins  de fotoreporterii Click!  când şi-a cumpărat  talismanul care îi va  aduce victoria cu CFR (Foto: Mihai Ionescu)
Bonetti a fost surprins de fotoreporterii Click! când şi-a cumpărat talismanul care îi va aduce victoria cu CFR (Foto: Mihai Ionescu)

Dario Bonetti a aplicat toate metodele pentru a învinge rivala din Cluj. Pe lângă antrenamente şi scheme tactice, antrenorul a apelat şi la superstiţii.

Meciul din această seară de pe Arena Naţională este unul al orgolilor. De fiecare dată când cele două s-au întâlnit, roş-albilor le-a mers rău.

De-a lungul timpului, în curtea „câinilor" s-au întâmplat numai nenorociri legate de CFR. Au existat greve ale jucătorilor, accidentări grave şi până recent, când Dinamo a câştigat Supercupa în faţa ardelenilor, chiar italianul a alimentat seria negativă, acuzându-şi jucătorii de blat pentru că au lucrat cu omul pe care-l va înfrunta în această seară, Ioan Andone.

Acum, italianul s-a gândit să-şi ia o scurtă pauză şi marţi după-amiază a dat o fugă prin mall-ul din Băneasa pentru a se detensiona, centrul de shopping fiind ales pentru că e aproape de cantonamentul echipei din Săftica.

Alături de antrenorul cu portarii şi omul său de încredere, Claudio Bozzini, Bonetti a luat mall-ul la pas. Amândoi, îmbrăcaţi casual, în blugi şi un tricou, au studiat obiectele vestimentare din magazinele de firmă, dar nu au achiziţionat nimic.

La un moment dat, antrenorul s-a oprit la o curăţătorie ecologică şi până să-i vină rândul să-şi ridice hainele, a studiat oferta unui centru de accesorii şi bijuterii.

„Ascuns" după o pereche de ochelari de soare şi cu pachetul de ţigări gata să-i cadă din buzunarul de la spate, italianul şi-a ales o brăţară. După ce a probat-o, Bonetti a plecat bucuros pentru că şi-a găsit talismanul care-i va aduce victoria cu CFR.

De altfel, acesta are mai multe obiceiuri de acest gen, dar nu recunoaşte că e superstiţios. Spre exemplu, poartă ceasul la mâna dreaptă, explicaţia sa fiind că aşa îi e mai comod, iar pe antebraţe are câte un tatuaj. Unul dintre ele, un cap de leu, ce simbolizează oraşul său natal, Brescia.

Dinamo a câştigat Supercupa în faţa clujenilor pe acelaşi stadion pe care vor juca şi diseară

simeon stalpnicul png

Dinamo, mai importantă decât Braga

CFR Cluj a sacrificat totul pentru a se califica în grupele Ligii Campionilor, dar acum competiţia e pe plan secund. După ce s-au făcut de râs în meciul cu Rapid doar pentru a fi proaspeţi pentru returul cu Basel din play off, ardelenii nu vor face acelaşi lucru şi azi, în faţa lui Dinamo.

Văzuţi cu sacii în căruţă şi cu 20 de milioane în cont, conducătorii CFR au ordonat: prioritar este încă un titlu, pentru încă un astfel de pot la anul, iar în grupele Ligii, ce-o vrea Dumnezeu.

În aceste condiţii, Ioan Andone a venit la Bucureşti cu cea mai bună echipă, chiar dacă miercuri vor debuta la Braga, în grupele Ligii Campionilor. Astfel, Ioan Andone şi-a adus la Bucureşti noile transferuri, Aguirregaray, Bjelanovic şi Luis Alberto, jucători care fac parte şi din lotul pentru Braga.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net