Bomba anului! Ronaldo + Badr Hari = Gay love?

clipboard07.jpg

Cristiano
O glumă, sau aşa îi place lui Cristiano să fie plimbat de către Badr Hari
Foto Instagram/ Badr Hari

Cristiano Ronaldo trece printr-o criză de formă de câteva săptămâni şi presa din Spania se întreba care ar putea fi cauza scăderii randamentului fotbalistului celor de la Real Madrid. Potrivit presei franceze, de vină ar fi drumurile de la Madrid spre Rabat, Maroc, unde Ronaldo merge aproape zilnic pentru a-şi petrece timpul cu prietenul Badr Hari. Surpriza ar veni însă din faptul că relaţia celor doi ar fi una ceva mai apropiată, de dragoste.

O jurnalistă din Franţa aruncă ştirea bombă a acestui sfârşit de an. Cristiano Ronaldo este gay şi mai mult decât atât, partenerul său este nimeni altul decât starul K1 Badr Hari. Potrivit acesteia, dar şi publicaţiei El Confidencial, Cristiano Ronaldo „zboară de trei sau chiar patru ori pe săptămână cu avionul privat în Maroc ca să se întâlnească" cu luptătorul marocan. În susţinerea acestor zvonuri vin şi foarte multe fotografii publicate de cei doi pe site-urile de socializare. Jurnalista mai susţine că starul lui Real a suferit şi o operaţie estetică, la nas, potrivit mirror.co.uk.

TPMS : Cristiano Ronaldo en couple avec un... de nonstopzappingofficiel

Clubul Real Madrid se declară îngrijorat

Voci din cadrul clubului Real Madrid se declară, potrivit ziarului Sport, îngrijorate de modul în care Cristiano alege să-şi trăiască viaţa şi de zborurile repetate în Maroc. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1