Boloni se duelează cu Marin în Belgia

banda-razvan-marin.jpg

Cei doi români care ne mai reprezintă în Jupiler League se întâlnesc azi în meci direct
Foto: Click!

Ladislau Boloni şi Răzvan Marin sunt partea de sus a clasamentului primei ligi din Belgia, dar distanţa faţă de Brugge şi Genk se măreşte cu fiecare etapă.

Din păcate, atât Anvers, cât şi Standard Liege au pierdut în intermediara de la mijlocul acestei săptămâni, flamanzii acasă cu liderul, iar valonii în deplasarea de la Waragem. În aceste condiţii victoria devine vitală pentru cei doi români, dar maximum unul o poate obţine. Cu trei puncte trupa lui Boloni ţine aproape de podium, iar Standard Liege n-ar mai simţi în ceafă respiraţia lui Saint Truiden şi Charleroi, echipe care ameninţă s-o scoată din play-off-ul în care se califică primele şase. Anvers trebuie să se ia puţin la trântă şi cu istoria în acest meci pentru că nu a mai învins-o pe adversara de azi de 17 ani, mai exact din octombrie 2001. Cele două se întâlnesc însă pentru prima dată în 2018, iar partida se anunţă una deschisă.

Loading...

Citește și

  • Feroviarii tânjesc de ani de zile după un stadion nou care să înlocuiască stabilimentul construit de Carol al II-lea, dar acesta devenise o himeră şi părea pierdut în clasica birocraţie românească. Cu greu, lucrurile se mişcă însă înainte, iar ieri s-a mai produs o victorie mare care îi bucură pe rapidişti.

  • Dan Petrescu a avut din start o misiune imposibilă la Guizhou Zhicheng pe care a preluat-o la jumătatea sezonului când echipa era pe ultimul loc şi cu un lot foarte slab.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1