Boloni: «Rapid a ajuns aici pentru că a fost condus numai şi numai cu greşeli!»

Citeste tot despre: 

Ladislau Boloni, antrenorul celor de la Al Khor din Qatar şi omul care a fost aproape de a prelua echipa în 2008, crede că şefii au distrus Rapidul.

"Ştiu că sunt nişte probleme financiare grave la Rapid, dar nu ştiu până unde s-a ajuns. Liga I a mai fost fără Rapid şi fără alte multe echipe, iar fotbalul şi viaţa nu s-au oprit. Eu cred că e o măsură bună (n.r. - procesul de licenţiere) pentru că oamenii de la cluburi, conducătorii, trebuie să simtă că au nişte responsabilităţi pe care trebuie să le îndeplinească. Dacă Rapidul a ajuns în această situaţie a fost pentru că a fost condus numai şi numai cu greşeli de ani de zile. Nu vreau să critic pe nimeni, dar constatarea mea asta este. Ajungi în această situaţie pentru că ai depăşit măsuri, pentru că nu ai reuşit să conduci clubul ca să faci faţă problemelor", a explicat Boloni.

...despre naţională: "Aş accepta să mai antrenez în România sau la naţională, sigur. Nu aştept oferte. Echipa naţională are acum un antrenor, eu îl apreciez foarte mult pe Victor Piţurcă, mi-a fost coleg de cameră, prieten. Aşa că eu cred că echipa naţională este acum în mâinile cele mai bune. Cu naţionala vom fi la mondiale. Eu nu am făcut calculele, trebuie să batem în toate meciurile? Dacă baţi ungurii acasă şi faci egal cu turcii nu ajunge?".

...despre meciurile cu Răzvan Lucescu: "A fost un duel foarte, foarte amical cu Răzvan. Cu el ţin legătura des. El este mai bogat, în toate domeniile, dar şi ca lot de jucători. Şi eu mai încerc să obţin câte ceva dacă se poate. Sigur nu el decide, ci alţii. În rest, ne batem la tenis, vorbim despre problemele noastre, dar foarte puţin despre ce e în ţară.Loading...