Boloni: «Rapid a ajuns aici pentru că a fost condus numai şi numai cu greşeli!»

Ultima actualizare:

"Ştiu că sunt nişte probleme financiare grave la Rapid, dar nu ştiu până unde s-a ajuns. Liga I a mai fost fără Rapid şi fără alte multe echipe, iar fotbalul şi viaţa nu s-au oprit. Eu cred că e o măsură bună (n.r. - procesul de licenţiere) pentru că oamenii de la cluburi, conducătorii, trebuie să simtă că au nişte responsabilităţi pe care trebuie să le îndeplinească. Dacă Rapidul a ajuns în această situaţie a fost pentru că a fost condus numai şi numai cu greşeli de ani de zile. Nu vreau să critic pe nimeni, dar constatarea mea asta este. Ajungi în această situaţie pentru că ai depăşit măsuri, pentru că nu ai reuşit să conduci clubul ca să faci faţă problemelor", a explicat Boloni.

...despre naţională: "Aş accepta să mai antrenez în România sau la naţională, sigur. Nu aştept oferte. Echipa naţională are acum un antrenor, eu îl apreciez foarte mult pe Victor Piţurcă, mi-a fost coleg de cameră, prieten. Aşa că eu cred că echipa naţională este acum în mâinile cele mai bune. Cu naţionala vom fi la mondiale. Eu nu am făcut calculele, trebuie să batem în toate meciurile? Dacă baţi ungurii acasă şi faci egal cu turcii nu ajunge?".

...despre meciurile cu Răzvan Lucescu: "A fost un duel foarte, foarte amical cu Răzvan. Cu el ţin legătura des. El este mai bogat, în toate domeniile, dar şi ca lot de jucători. Şi eu mai încerc să obţin câte ceva dacă se poate. Sigur nu el decide, ci alţii. În rest, ne batem la tenis, vorbim despre problemele noastre, dar foarte puţin despre ce e în ţară.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net