Bokila s-a pus rău și cu Miriuță. ”Sper că va avea altă atitudine"

Ultima actualizare:

    Jeremy Bokila
Jeremy Bokila

Adus la Dinamo cu mari eforturi de la CFR Cluj, atacantul Jeremy Bokila continuă să dezamăgească.

Cosmin Contra, fostul antrenor al celor din Șoseaua Ștefan cel Mare, l-a dorit foarte mult pe atacantul Jeremy Bokila la echipa sa. Fotbalistul a ales însă să semneze cu CFR Cluj, unde a fost ademenit de Dan Petrescu și de un salariu mai mare decât cel oferit de ”câini”.

În Gruia nu s-a adaptat deloc, nu a prins echipa decât foarte rar, așa că a venit cu coada între picioare la Dinamo. Contra l-a primit, dar n-a apucat să-l antreneze prea mult, pentru că tehnicianul a acceptat funcția de selecționer al naționalei României.

Vasile Miriuță a fost instalat în locul lui ”Guriță”, dar evoluțiile lui Bokila nu s-au îmbunătățit nici sub comanda acestuia.

Din contră! Nemulțumit de randamentul atacantului, antrenorul i-a transmis public un ultim avertisment.


    Miriuţă, alături de oficialul dinamovist, Adi Mutu
Miriuţă, alături de oficialul dinamovist, Adi Mutu

”Sunt dezamăgit de Bokila, dar sper ca el să-şi revizuiască atitudinea, pentru că e la Dinamo Bucureşti. I-am explicat frumos ce înseamnă Dinamo Bucureşti, ce înseamnă acest club, suporterii, sper că a înţeles semnalul meu şi va avea altă atitudine”, a spus Vasile Miriuță, apoi a subliniat că celălalt vârf de careu al echipei sale este pe placul său: ”M-am bucurat că Nemec vorbeşte nemţeşte şi mi-a fost şi mie mai uşor să vorbesc cu el, pentru că engleza mea nu-i prea bună, iar el nu prea ştie româneşte. Am stat mult de vorbă cu Adam, chiar, sincer, e cel mai bun atacant cu care am lucrat, cel mai bun atacant din România”.

Dinamo va juca mâine restanța cu Chiajna, meci amânat etapa trecută din cauza unei avertizări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie privind vremea foarte rea.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net