Bokila: "Îi cer scuze lui Contra, dar nu jucăm pe degeaba!"

bokila.jpg

Jeremy Bokila
Citeste tot despre: 

Jeremy Bokila s-a întors în România şi va juca la CFR, după ce-i promisese dinamovistul Cosmin Contra că va evolua la roş-albi. Antrenorul "câinilor" a anunţat că nu va mai vorbi niciodată cu atacantul pe care l-a lansat la Petrolul şi l-a luat apoi şi-n China.

"De ce am ales CFR? Este o întrebare dificilă. Nu știu, am vrut să încerc și altceva. Am vorbit cu antrenorul (n.r. - Dan Petrescu) și mi-a lăsat o impresie bună, de aceea am ales CFR-ul. Antrenorul mi-a spus că și Ovidiu Hoban a venit aici, asta a contat când am ales. 

Cât despre Contra, vreau să-mi cer scuze, pentru că înainte am vrut să mă duc acolo. Dar, am ales CFR  pentru că din punct de vedere financiar mi-au făcut o ofertă mai bună. Jucăm fotbal și nu jucăm pe degeaba. Îi cer scuze lui Cosmin pentru că-mi dădusem cuvântul că mă duc acolo, api m-am răzgândit. Îi cer scuze!”, a spus Bokila.

"Vreau să câștig tot ce se poate, dar știu că va fi dificil. Avem șanse să câștigăm toate trofeele, pentru că și antrenorul își dorește asta. Jucătorii sunt motivați, este o șansă bună pentru noi", a mai spus atacantul.

Loading...
 
 

Citește și