Bogdan Stelea i-a dat replica lui Meme Stoica în scandalul cu Gabi Iancu

Citeste tot despre: 

Stelistul Gabi Iancu a fugit din cantonamentul naţionalei de tineret înaintea meciului cu Muntenegru şi a declanşat un adevărat scandal după ce a fost exclus din lot.

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a dat vina pe stafful tehnic al naţionalei mici, susţinând că jucătorii n-au fost bine supravegheaţi, dar Bogdan Stelea, noul selecţioner al echipei Under 21 i-a dat o replică fermă.

"Eu nu sunt poliţist pentru jucători. În cantonament au fost secunzii şi medicul. Chiar dacă era un singur om, Iancu nu trebuia să facă aşa eva. Am nevoie de jucători responsabili. O să îi las liberi în continuare. Probabil că o să mai aflu de 2-3 care se comporta rău, să plece dacă nu-şi schimbă atitudinea. Trebuie să respecte şi să iubească echipa naţională. Lucrurile mari nu se fac din frică. Domnul Stoica a spus că suntem depăşiţi de responsabilitate. Da recunosc, sunt depăşit. Nu mă aşteptam să se comporte astfel un jucător de 19 ani. Să se ducă la Steaua, să facă ei poliţie cu el. Nu o să-mi dea MM Stoica mie peste nas cu astfel de declaraţii, eu răspund pentru ce se întâmplă la naţională. Nu sunt angajatul lui", a spus Bogdan Stelea la Dolce Sport.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1