Bogdan Mara, ceartă aprinsă cu soţia la locul de joacă

mare2-8787.jpg

Copiii își vedeau de joaca lor pe lângă părinți

Timp de o săptămână, Click! v-a prezentat toate detaliile celui mai nou scandal din fotbalul românesc: aventura pe care Bogdan Mara, însurat şi cu doi copii, o are cu Aura, o femeie măritată. Preşedintele de la Târgu-Mureş continuă viaţa dublă, face pe tăticul grijuliu cu gemenii, apoi pleacă la amantă.

Bogdan Mara, 38 de ani, s-a ferit de scandaluri ca dracu’ de tămâie. Zicala de ce şi-e frică, nu scapi, i se aplică, totuşi. Şi asta pentru că fotoreporterii Click! au fost pe fază şi l-au prins pe fostul fotbalist în ofsaid. Timp de o săptămână v-am prezentat cu detalii amantlâcul care-l are pe Mara ca personaj principal.

primacearta9980.jpg

Primele poze cu Dana şi Bogdan împreună, după ce Click! l-a prins cu amanta pe preşedintele de la Târgu-Mureş

Concret, şeful de la Târgu-Mureş, căsătorit de patru ani, dar într-o relaţie cu soţia Daniela de 15 ani, s-a îndrăgostit lulea de Aura, 37 de ani, o femeie căsătorită cu un potent om de afaceri. N-a contat pentru Mara faptul că acasă îl aşteaptă şi doi copii, şi-a luat valizele şi, de trei luni, locuieşte cu amanta, încă măritată.

aduacearta989.jpg

Bogdan Mara și soția sa, Dana, s-au certat minute în șir, gesticulând și ridicând tonul

În urmă cu două zile, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Bogdan la o ieşire cu familia în parc. Numai relaxare n-a fost, dacă ne gândit la gesturile pe care Daniela şi Bogdan le-au făcut. N-au avut atâta grijă de cei mici, Charlenne Marie si Christian Bogdan, cât au fost ocupaţi să se certe.

Ce-i drept, Daniela, 45 de ani, era cea care făcea reproşurile, iar preşedintele de la ASA era asemenea unui boxer care încasează pumn după pumn. Cu privirea în pământ, fostul mijlocaş a acceptat fără prea multe comentarii replicile soţiei.

sania8876876.jpg

Bogdan i-a plimbat pe gemeni cu sania

După ce au petrecut aproape o oră, timp în care copiii s-au bucurat din plin de zăpada din parc, adulţii au decis că este timpul să plece acasă. Bogdan la locuinţa închiriată unde îl aştepta Aura, iar Daniela la căminul conjugal.

masinacopil897897.jpg

Copiii au plecat cu mama lor cu mașina

Micuţa Charlenne a mers glonţ către mama ei, în timp ce fratele Christian şi-ar fi dorit să continue ziua cu Mara. Acesta i-a explicat însă faptul că nu poate merge cu el şi că trebuie să plece acasă cu mama şi cu sora lui. Destul de dezamăgit, băieţelul de 4 ani a înţeles totuşi situaţi, şi a plecat spre casă împreună cu Daniela şi Charlenne.

Amanta are un divorţ cu probleme

Aura este nevasta lui Ciprian, un potent om de afaceri,  acţionar şi la o firmă de taximetrie din Bucureşti. Ei se află în plin proces de divorţ, chiar azi având termen la Judecătoria Sectorului 3. Femeia îi cere, pe lângă separarea oficială, şi daune materiale lui Ciprian. Nu este prima dată când cei doi soţi se întâlnesc în instanţă. Au mai avut trei procese de divorţ, de două ori s-au împăcat, iar o dată s-au separat oficial, dar s-au recăsătorit ulterior.

Crăciunul cu familia, Revelionul cu iubita

aeroport8788709.jpg

Bogdan și amanta Aura, la aeroport

Click! v-a dezvăluit, în exclusivitate, detalii despre aventura pe care Bogdan Mara o are, de câteva luni, cu Aura. Cei doi au fost surprinşi la data de 27 decembrie, plecând împreună, cu un taxi, spre aeroport. Plănuiseră să facă Revelionul în Italia, dar şi-au luat toate măsurile de precauţie: au intrat separat în aeroport şi s-au „reunit” abia înainte de îmbarcare. Escapada cu amanta a venit la doar o zi după ce Mara s-a întors de la munte, unde petrecuse Crăciunul cu soţia şi copiii.

Loading...

Citește și

  • bogdan mara

    Un nou scandal zguduie lumea mondenă de la noi. Fostul fotbalist Bogdan Mara, 38 de ani, acum preşedinte la ASA Târgu Mureş, joacă, se pare, la dublu! Fotoreporterii Click! au surprins imagini mai mult decât grăitoare despre cât de uşor jonglează acesta cu soţia, Dana, 45 de ani, cu care este împreună de peste 13 ani, dar şi cu iubita, pentru care gurile rele spun că ar fi plecat de acasă.

  • Bogdan Mara are o relaţie extraconjugală de câteva luni. Amanta lui, Aura, este căsătorită, dar în plin proces de divorţ. Vrea să devină femeie liberă şi îi cere în instanţă bani soţului miliardar. Până la decizia justiţiei, femeia de 37 de ani s-a mutat în apartamentul închiriat de Mara, acum preşedinte la ASA Târgu-Mureş.

  • De câteva zile, Click! v-a prezentat detaliile celui mai recent scandal în lumea mondenă. Bogdan Mara, fost fotbalist de naţională, acum preşedinte la Târgu Mureş, îşi înşală nevasta, cu care este într-o relaţie de peste 13 ani, cu o femeie încă măritată cu un potent om de afaceri. Amanta, Aura, seamănă izbitor cu Daniela, femeia pe care a luat-o de nevastă în urmă cu patru ani.

  • Click! a dezvăluit în ediţia de marți, 12 ianuarie, cel mai nou scandal din lumea mondenă. Bogdan Mara, fost fotbalist de naţională, acum preşedinte la Târgu Mureş, însurat şi cu doi copii, a fost prins în ofsaid! Cu amanta! Şi ea măritată. Acum vă prezentăm noi amănunte despre relaţia care poate rupe două căsnicii.